Onze technologieën

Partnerschap

EEN PARTNER WAAR U OP KUNT VERTROUWEN

Volvo Penta is uw perfecte partner in elk stadium: van ontwerp, bouw en installatie tot eigendom. We leveren essentiële ondersteuning in de vorm van wereldwijde dienstverlening en lokale kennis. We leveren oplossingen voor een brede reeks toepassingen. Of u nu een scheepswerf heeft, of een ontwerper of booteigenaar bent, we kunnen u altijd voorzien van de beste motorkeuze die is afgestemd op uw specifieke eisen.

Wij staan u steeds bij

WE STAAN U STEEDS BIJ

Door onze langdurige samenwerking met scheepswerven en ontwerpers, hebben we veel ervaring en kennis opgedaan als het gaat om onze uiteindelijke klanten. Volvo Penta is een partner tijdens elke fase van een project: van technische gegevens, tekeningen en applicatieondersteuning in de ontwerpfase, tot levering en ondersteuning tijdens de bouwfase, en service en assistentie voor de booteigenaar. Het is een allesomvattende denkwijze: van stuurplek tot schroef, van werf tot zee.

Eenvoudige installatie

Eenvoudige installatie

De Volvo Penta motoren zijn ontworpen voor eenvoudige installatie. Hoe eenvoudiger de montage, hoe minder kans op installatiefouten of toekomstige storingen. Onze lichtgewicht en compacte motoren zijn gemakkelijk in te bouwen in elk vaartuig, zelfs als de ruimte beperkt is. Het installeren wordt vereenvoudigd door de essentiële motoronderdelen op dezelfde locaties op het motorblok te plaatsen. Zorgeloos varen voor de booteigenaar, korte levertijden en een eenvoudige afhandeling op de werf.

Een innovatieve visie

Tiara Yachts en Volvo Penta

Een innovatieve visie

Afspelen
Een geheel geïntegreerd systeem

Een geheel geïntegreerd systeem

Bij Volvo Penta merkt u dat alles als één geheel is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd: van motoren tot transmissies, aandrijvingen en schroeven. En alles wordt gecontroleerd met het intuïtieve EVC-systeem (Electronic Vessel Control). Het geavanceerde systeem is voorzien van talloze opties en functies, die er allemaal op zijn gericht om het varen eenvoudiger en plezieriger te maken. Met deze geïntegreerde oplossing is het monteren van systemen en onderdelen van verschillende merken en modellen nooit een probleem. Alles is met elkaar verbonden. En het is allemaal vervaardigd om de allerbeste ervaring te bieden aan zowel scheepswerven als eindgebruikers.

Betrouwbare, bewezen technologie

Betrouwbare, bewezen technologie

De motoren van Volvo Penta zijn het resultaat van 100 jaar ervaring in de scheepvaart. De dieselmotortechnologie van de Volvo Group is grondig getest in trucks, bussen, bouwmachines en in een brede reeks machines en installaties in tal van bedrijfstakken. Onze scheepsmotoren zijn het resultaat van de bewezen expertise van Volvo Penta. Ook zijn ze grondig getest in onze testcentra. De betrouwbare werking is bewezen aan land en op zee, in alle klimaten, van vrieskou tot verzengende hitte, droogte en vochtigheid, en onder extreme werkomstandigheden.  

Dealerlocator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator