Zorgeloos vaarplezier

Zorgeloos vaarplezier

Bij Volvo Penta vinden we dat varen zo plezierig en ontspannen mogelijk moet zijn. Daarom benutten we onze ervaring en expertise om u te voorzien van geïntegreerde, innovatieve, gebruiksvriendelijke en brandstofzuinige oplossingen die u nog meer vaarplezier geven. Het is de slimme manier voor meer vaarplezier.

Een geheel geïntegreerd systeem

Een geheel geïntegreerd systeem

Bij Volvo Penta is alles als één geheel ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd: van motoren tot transmissies, aandrijvingen en schroeven. Alles kan gemakkelijk worden bediend en gecontroleerd met het intuïtieve EVC-systeem (Electronic Vessel Control). Met dit systeem kunt u een route uitzetten in het Glass Cockpit systeem en de Autopilot op de Joystick activeren zodat u soepel naar uw bestemming wordt geleid. Gemakkelijk en intuïtief.

Opties

Een intuïtieve gebruikersinterface

Vermogen op afstand

e-Key

VERMOGEN OP AFSTAND

De Volvo Penta e-Key is één enkele contactsleutel waarmee u alles kunt doen – zelfs vanaf de kade. Op afstand de stroom in- of uitschakelen, en de buitenverlichting, verwarming of media-apparatuur bedienen. Controle uitoefenen op afstand: eenvoudig, slim en veilig.

Uitstekende manoeuvreerbaarheid

Joystick

Uitstekende manoeuvreerbaarheid

Naar achteren en zijdelings afmeren. Met volle snelheid vooruit. Stabiliteit onder lastige omstandigheden. Waar u ook vaart, met de unieke Joystick-functies Joystick Driving en Joystick Docking heeft u precisie binnen handbereik.

Glass Cockpit

Glass Cockpit systeem

Alles binnen handbereik

Tik, pinch, zoom en plot uw koers naar een nog harmonieuzere vaarbeleving met ons Glass Cockpit systeem. Naadloze weergave en regeling van motor- en navigatiegegevens worden samen getoond op een snel reagerend en geheel aan te passen breed scherm.

Ongeëvenaarde prestaties en brandstofzuinig

ONGEËVENAARDE PRESTATIES EN BRANDSTOFZUINIG

Als onderdeel van de Volvo Group hebben we 100 jaar ervaring in het bouwen van voortstuwingssystemen die voldoen aan uw eisen. Stiller, efficiënter, betrouwbaarder. Alles om u ongeëvenaarde prestaties te bieden, zodat u zoveel mogelijk uit elke druppel brandstof haalt. Met andere woorden: meer varen en meer plezier.

Plaatselijke dealer

Eigendom eenvoudiger gemaakt

Om u meer zorgeloze tijd te laten beleven op het water bieden wij u één aanspreekpunt aan land voor uw gehele pakket. Eén contactpersoon voor al uw ondersteuning, service en behoeften op het gebied van garantie. Met Volvo Penta krijgt u de volledige ondersteuning van het Volvo Penta servicenetwerk: dealers die zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van uw Volvo Penta producten, waarbij ze alleen gebruikmaken van originele Volvo Penta onderdelen.

Vind de dichtstbijzijnde dealer
Volvo Penta Action Service

Waar u zich ook bevindt

Het wereldwijde Volvo Penta dealernetwerk is aanwezig in meer dan 130 landen en wordt ondersteund door Volvo Penta Action Service. Assistentie is 24 uur per dag beschikbaar, 365 dagen per jaar en in 28 talen. Dus ongeacht waar u onderweg bent, wij zijn nooit ver weg.

Volvo Penta Action Service
Dealerlocator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator