Waarom Volvo Penta

Waarom Volvo Penta

Vermogen voor de perfecte ervaring

Bij Volvo Penta zijn we innovatief en trots dat we onderdeel zijn van de Volvo Group, waarbij we profiteren van de kennis, ervaring en de kracht van het wereldwijde netwerk. Van voorstuwingssystemen tot aandrijflijnen, gebruikersinterfaces en ondersteuning, alles wordt samen ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Deze integratie staat borg voor harmonieuze bruikbaarheid en eigendom: zowel op het water als daarbuiten.

Zorgeloos vaarplezier

Zorgeloos vaarplezier

Geïntegreerde, digitale en zuinige oplossingen: gemakkelijk in gebruik met een optimaal resultaat. Innovatieve, intuïtieve en gebruiksvriendelijke technologie gekoppeld aan efficiënte services. Alles om bij te dragen aan meer vaargemak en vaarplezier. Dat is wat we bij Volvo Penta Zorgeloos varen noemen.

Zorgeloos vaarplezier
Partnerschappen opbouwen

EEN PARTNER WAAR U OP KUNT VERTROUWEN

Volvo Penta heeft een lange geschiedenis door samenwerking met scheepsbouwers over de hele wereld. In aanvulling op onze beproefde technologie bieden we expertise en assistentie gedurende het gehele proces, van het ontwerpen tot het installeren en na aflevering.

Partnerschap
Een geschiedenis van innovaties

Een geschiedenis van innovaties

Volvo Penta is de wereldwijd marktleider in dieselmotortechnologie. Innovatie zit in ons DNA. We benutten onze ruim 100 jaar ervaring op industrieel gebied om altijd betere en efficiëntere oplossingen te vinden ten gunste van onze partners en klanten. Bekijk onze geschiedenis en de website van ons bedrijf.

Een geschiedenis van innovaties
Onderdeel van de Volvo Group

Onderdeel van de Volvo Group

Volvo Penta maakt deel uit van de Volvo Group, een van 's werelds belangrijkste ontwikkelaars en producenten van zware dieselmotoren. Dit houdt in dat we onderdeel uitmaken van een mondiale infrastructuur, waarin we ervaring, kennis en innovaties delen, en een wereldwijd supportnetwerk voor de aftermarket.

Onderdeel van de Volvo Group