Producten voor de pleziervaart

Producten voor zorgeloos varen

Volvo Penta is een toonaangevende leverancier van motoren en complete energiesystemen voor maritieme en industriële toepassingen. In alles wat we doen, in al onze producten en services geven we de prioriteit aan kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu. Onze geavanceerde producten en functies zijn met slechts één hoofdprincipe tot stand gekomen: uw vaarbeleving zo plezierig mogelijk maken. 
We noemen dat Zorgeloos varen.

Producten voor uw type boot

Het beste eruit halen

Het beste eruit halen

Integratie en eenvoud maken uw verblijf aan boord echt ontspannen en aangenaam. Met Volvo Penta’s unieke elektronische EVC-platform (Electronic Vessel Control) kunt u de lat hoger leggen en kenmerken en functies toevoegen die zorgen voor een betere manoeuvreerefficiency en meer comfort aan boord. Met het unieke, geïntegreerde systeem heeft u toegang tot opties als joystickbesturing, Autopilot of cruisecontrol. Slim, intuïtief en vooral gemakkelijk.

Opties
De kunst van het presteren

De kunst van het presteren

Een schroef van Volvo Penta is ontworpen als onderdeel van een volledig systeem. Zo kunnen we maximale kwaliteit en prestaties leveren. Dus of u nu een motorboot, jacht of zeilboot heeft, u kunt altijd een geschikte schroef vinden voor uw Volvo Penta aandrijving zodat u extra vermogen toevoegt aan uw vaartuig.

Schroeven
Volvo Penta Hermotorisering

HERNIEUWD VAARPLEZIER

Een slimme manier om de totale prestaties van uw boot aanzienlijk te verbeteren, is eenvoudigweg het vervangen van de motor. Het wereldwijde dealernetwerk van Volvo Penta kan u altijd helpen bij het vinden en installeren van een geschikte motor voor uw boot. Met een nieuwe motor profiteert u van betrouwbaarheid, verbeterde brandstofzuinigheid, en nog meer vaarplezier en comfort aan boord.

Hermotoriseren
Dealerlocator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator