Volvo Penta Boating Dreams: nieuwe webserie vertelt over dromen van de zee

Volvo Penta introduceert ‘Boating Dreams’, een nieuwe online filmserie. In de filmserie delen mensen uit de botenwereld hun dromen over het leven op het water.
Volvo Penta Boating Dreams: nieuwe webserie vertelt over dromen van de zee

De serie Boating Dreams wordt online uitgebracht en op de sociale mediakanalen van Volvo Penta. In de filmserie maken de kijkers kennis met mensen uit verschillende delen van de botenwereld, die hun diepste dromen over het leven op zee delen.

In de eerste aflevering van Boating Dreams ontmoeten ze bootontwerper Luca Santella, die vertelt over zijn laatste droom. Hij wil een crossover jacht ontwerpen dat mensen nauwer in contact brengt met de zee dan ooit tevoren.

“In de filmserie maken we kennis met verschillende mensen die allemaal een sterke band hebben met boten en het leven op zee. We zien bijvoorbeeld een booteigenaar die droomt over de vrijheid op zee en een ontdekkingsreiziger die het heerlijk vindt om het op te nemen tegen de krachten van de natuur”, zegt Kina Wileke.

“Het eindresultaat is dat we emoties delen die mensen doormaken als ze op het water zijn. Varen is heel erg een beleving en dat willen we graag vastleggen.”

Alle afleveringen van Volvo Penta Boating Dreams worden gepubliceerd op de internationale website van Volvo Penta: www.volvopenta.com/boatingdreams en op de Volvo Penta Facebook-pagina: www.facebook.com/volvopenta.

Aflevering 1 gaat live op 12 september op www.volvopenta.com/boatingdreams. Mis het niet!

Bekijk de trailer voor de serie Volvo Penta Boating Dreams >

Download afbeelding met hoge resolutie>