Nieuws en referenties

Zorgeloos vaarplezier

De slimme manier naar meer vaarplezier

Geïntegreerde, digitale en zuinige oplossingen: gemakkelijk in gebruik met een optimaal resultaat. Innovatieve, intuïtieve en gebruiksvriendelijke technologie gekoppeld aan efficiënte services. Alles om bij te dragen aan meer vaargemak en vaarplezier. Dat is wat we bij Volvo Penta Zorgeloos varen noemen.

Zorgeloos vaarplezier
We kennen uw motor

We kennen uw motor

Volvo Penta dealers zijn getraind in de nieuwste technologieën en reparatieprocedures van Volvo Penta, zodat zij de ondersteuning en de onderhoudscontracten kunnen afstemmen op uw specifieke eisen. Met Volvo Penta Service en Support heeft u één aanspreekpunt voor alles: motor, onderdelen en garantie, zodat u zorgeloos en plezierig kunt varen.

Service en ondersteuning

Onderdelen en service

Onderdelen zoeken en kopen

Onderdelen zoeken en kopen

Uw dealer kan u altijd helpen met het vinden van de juiste onderdelen of accessoires. U kunt ook winkelen in onze online shop, of online bladeren door de onderdelencatalogus.

Onderdelen zoeken en kopen
Action Service

Volvo Penta Action Service

Volvo Penta Action Service, onze telefonische storings- en ondersteuningsdienst, levert 24 uur per dag ondersteuning en assistentie, elke dag van het jaar, waar u ook bent.

Volvo Penta Action Service
Verdubbel uw garantie

Verdubbel uw garantie

Originele onderdelen en accessoires van Volvo Penta worden gedekt door onze standaardgarantie van 12 maanden, die kan worden uitgebreid naar 24 maanden als de onderdelen worden gemonteerd door een erkende Volvo Penta dealer.

Garantie
Informatie vinden

Op zoek naar handleidingen en handboeken?

INFORMATIE ZOEKEN OVER MOTOREN

Vind uw motor
Dealerlocator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator