Wereldwijd dealernetwerk, lokale expertise

Wereldwijd dealernetwerk

Wereldwijd netwerk, lokale expertise

Met ruim 100 jaar ervaring in het ondersteunen van scheepsbouwers en booteigenaren, heeft Volvo Penta een uitgebreide expertise en infrastructuur opgebouwd die nodig zijn om wereldwijd service en ondersteuning te bieden.

Ons wereldwijde dealernetwerk van 3.000 erkende dealers voor de pleziervaart wordt steeds verder ontwikkeld om te voldoen aan uw eisen. Daarom bent u nooit ver verwijderd van efficiënte service en ondersteuning van topkwaliteit voor uw Volvo Penta producten.

De werkplaatsen van dealers zijn uitgerust met geavanceerde diagnosesystemen, een compleet assortiment speciale gereedschappen en actuele onderhoudsdocumentatie. Onderhoud en reparaties worden uitgevoerd door gekwalificeerde technici, die continu worden bijgeschoold in de laatste technologie en reparatiemethoden van Volvo Penta, waarbij ze alleen gebruikmaken van originele Volvo Penta onderdelen.

Volvo Penta voor de pleziervaart – Dealer Operating Standard
Voor het verkrijgen van consistente service en ondersteuning van topkwaliteit, moeten onze dealers voldoen aan onze bedrijfsnormen voor dealers in de pleziervaart. Deze komen overeen met de Volvo Penta kernwaarden van kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu en zijn gericht op:

  • Technische kennis, doorlopende producttraining en beoordeling
  • Geavanceerde diagnostiek en expertise in het oplossen van problemen
  • Ondersteuning met fieldservice
  • Volledig assortiment speciaal gereedschap
  • Snelle reacties en snelle reparaties
  • Hoge mate van beschikbaarheid van onderdelen en snelle levering
Netwerk voor onderdelendistributie

Netwerk voor onderdelendistributie

Onze dealers worden ondersteund door een van de meest efficiënte distributienetwerken voor onderdelen in de sector, met magazijnen op strategische plaatsen over de hele wereld. Zo kunt u ervan op aan dat u de juiste onderdelen krijgt op de juiste plaats en op het juiste tijdstip.

Netwerk voor onderdelendistributie
Dealerlocator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator