Service en ondersteuning

Originele service afgestemd op uw behoeften

Uw dealer van Volvo Penta is altijd bereid om assistentie en kennis te bieden, met onderdelen van hoge kwaliteit, service en ondersteuning, afgestemd op uw specifieke eisen. Onderhouds- en reparatiewerk wordt uitgevoerd door gecertificeerde technici die continu worden getraind in de nieuwste technieken en reparatiemethoden van Volvo Penta en het gebruik van alleen originele Volvo Penta onderdelen. Dit houdt in dat u naast het verkrijgen van de beste zorg voor uw product, u ook profiteert van de 2 jaar garantie op gemonteerde onderdelen.

Door het uitgebreide aanbod van Volvo Penta voor service en ondersteuning houdt u uw apparatuur in topconditie en verkrijgt u een veilige en aangename vaarbeleving.

Dealernetwerk

Wereldwijd dealernetwerk

Met ons uitgebreide netwerk van erkende dealers voor de pleziervaart, wereldwijd aanwezig op 130 markten, bent u nooit ver verwijderd van lokale expertise en onderdelen van topkwaliteit, service en ondersteuning voor uw Volvo Penta apparatuur.

Wereldwijd dealernetwerk
Volvo Penta Action Service

Volvo Penta Action Service

Volvo Penta Action Service, onze telefonische storings- en ondersteuningsdienst, levert 24 uur per dag ondersteuning en assistentie, elke dag van het jaar, waar u ook bent. 

Volvo Penta Action Service
Onderhoudscontracten

Onderhoudscontracten

Onderhoudscontracten van Volvo Penta zijn afgestemd op uw specifieke eisen, en zorgen ervoor dat uw apparatuur in topconditie blijft, met minimale moeite.

Onderhoudscontracten
Olieanalyse

Olieanalyse

Met Volvo Penta olieanalyse wordt de conditie van de motor of transmissie gecontroleerd zodat u service en onderhoud kunt plannen.

Olieanalyse
Volvo Penta Garantie

Garantie

Volvo Penta producten worden gedekt door de Volvo Penta Internationale beperkte garantie. Lees hier meer over de voordelen van onze garantie.

Garantie
Extended coverage

Extended coverage

Vergroot uw gemoedsrust nog verder door het toevoegen van uitgebreide dekking. Met dit programma krijgt u aanvullende dekking voor uw Volvo Penta product tot drie jaar extra.

Extended coverage
Dealerlocator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator