Duoprop voor Aquamatic hekaandrijvingen

Duoprop voor Aquamatic hekaandrijvingen

Twee schroeven. Eén superieure stuwkracht.

In 1982 liet Volvo Penta de maritieme branche zien dat twee tegengesteld roterende schroeven een ongeëvenaarde stuwkracht leveren, met een goede koersvastheid en een snellere acceleratie, kortom een compleet nieuwe vaarbeleving.

Duoprop aandrijvingen

De Duoprop schroeven zijn ontworpen als essentieel onderdeel van de aandrijflijn. Ze zorgen voor een zeer efficiënte en voorspelbare besturing in combinatie met uitstekend comfort aan boord en een laag brandstofverbruik. Elke set Duorop schroeven wordt samen ontworpen, getest en geproduceerd om niet alleen een hoge topsnelheid te realiseren, maar ook de beste totale prestaties, terwijl de levensduur van uw aandrijving gewaarborgd blijft.

Schroefreeks

Hieronder ziet u een overzicht van de schroeven die beschikbaar zijn voor uw aandrijving, naast hun kenmerken en pluspunten. Meer informatie over schroeven, onderdeelnummers en schroefinstallaties vindt u in de Volvo Penta Propeller Guide.

Gerelateerde producten voor aandrijvingen en schroeven

Volvo Penta anodes

Anodes

Volvo Penta anodes zijn specifiek vervaardigd en getest voor aandrijvingen en schroeven van Volvo Penta. Ze beschermen de aandrijfeenheid en schroef tegen galvanische corrosie.

Algemene aanbevelingen en onderdeelnummers voor anodes vindt u in de Volvo Penta Propeller Guide.

Vet voor schroefcomponenten

Vet voor schroefcomponenten

Waterbestendig vet van Volvo Penta is ontwikkeld voor een uitstekende hechting, hoge weerstand in het water, goede belastingeigenschappen en een langdurige bescherming tegen corrosie. Dit is een multifunctioneel eersteklas vet dat ten zeerste wordt aanbevolen voor het invetten van schroefassen, klapschroeven en alle andere schroefcomponenten.

Algemene aanbevelingen en onderdeelnummers vindt u in de Volvo Penta Propeller Guide.

Volvo Penta Propeller Guide

Volvo Penta Propeller Guide

Meer informatie over schroeven, waaronder onderdeelnummers, schroefafmetingen en installatiehardware, vindt u in de Volvo Penta Propeller Guide.

Volvo Penta Propeller Guide downloaden
Local dealer

Weet u niet zeker welke schroef het beste bij u past?

Neem contact op met uw dichtstbijzijnde dealer

Dealerlocator