De kunst van het presteren

Volvo Penta schroeven laten een kunstzinnige kant van de techniek zien. Achter elke kleine ronding, alle vloeiende contouren en elke hoek gaat een geavanceerd ontwerpproces schuil dat is gebaseerd op jarenlange ervaring. We hebben verstand van schroeven, maar het belangrijkste is dat we de gehele aandrijflijn ontwikkelen. Daarom zijn we in staat het vermogen van de aandrijflijn om te zetten in ware kracht, wat u ervaart op het water. Deze prestaties leiden tot meer vaarplezier en dragen bij tot de lange levensduur van uw aandrijflijn.

Schroeven voor motorboten en zeilboten

Volvo Penta schroeven

Een brede ervaring

Aquamatic hekaandrijving, Saildrive, Volvo Penta IPS en Forward Drive behoren tot de beste uitvindingen van de maritieme sector: deze geavanceerde en innovatieve techniek is alleen mogelijk door uitgebreide ervaring en een compromisloze inzet tot het leveren van meer vaarplezier. Onze schroeven zijn daarop geen uitzondering. Ze vormden altijd een essentieel onderdeel van dit innovatieve proces, en spelen een belangrijke rol bij het verleggen van de grenzen op het gebied van prestaties, comfort en vaarplezier.

De enige manier vooruit

Want de schroeven van Volvo Penta worden altijd ontworpen als onderdeel van een compleet aandrijfsysteem. Het is de enige manier. Of u nu een motorboot of een zeilboot heeft, er is altijd een originele Volvo Penta schroef die geheel aansluit bij uw wensen.

Verdubbel uw garantie

Verdubbel uw garantie

Originele Volvo Penta schroeven vallen onder onze standaardgarantie van 12 maanden. Als u de onderdelen en accessoires aanschaft en laat monteren door een erkende Volvo Penta dealer, verlengen we uw garantie tot 24 maanden, arbeidsloon inbegrepen.

Garantie
Volvo Penta Propeller Guide

Volvo Penta Propeller Guide

Meer informatie over schroeven, waaronder onderdeelnummers, schroefafmetingen en installatiehardware, vindt u in de Volvo Penta Propeller Guide.

Volvo Penta Propeller Guide downloaden
Local dealer

Weet u niet zeker welke schroef het beste bij u past?

Neem contact op met uw dichtstbijzijnde dealer

Dealerlocator