Onderdelen zoeken en kopen

Onderdelen zoeken en kopen

Met originele Volvo Penta onderdelen zorgt u voor optimale prestaties, betrouwbaarheid en een lange levensduur van uw Volvo Penta product. Uw Volvo Penta lokale dealer is altijd bereid u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen of accessoires. U kunt ook winkelen in onze webshop of online zoeken in de onderdelencatalogus.

Plaatselijke dealer

Uw lokale Volvo Penta dealer zal u graag helpen bij het bepalen van het juiste onderdeelnummer en ervoor zorgen dat u de onderdelen of accessoires krijgt die u zoekt. De dealer kan u ook aanbevelingen doen en deskundig advies geven over het onderhoud van uw Volvo Penta product.

Webshop

24 uur per dag heeft u toegang tot de Volvo Penta Shop om onderdelen te zoeken en te bestellen wanneer het u uitkomt. De shop is al beschikbaar in de meeste Europese landen en wordt nu uitgebreid naar andere markten in de rest van de wereld. Selecteer een dealer in de shop om online te winkelen.

Online onderdelencatalogus

In onze online onderdelencatalogus kunt u zoeken naar onderdelen voor uw specifieke motor of aandrijving. Ze worden in detail beschreven met opengewerkte weergaven. U kunt uw eigen lijst opstellen van benodigde onderdelen zodat u deze gemakkelijk bij uw Volvo Penta dealer kunt bestellen.

Verdubbel uw garantie

Verdubbel uw garantie

Originele Volvo Penta onderdelen en accessoires vallen onder onze standaardgarantie van 12 maanden. Als u de onderdelen en accessoires aanschaft en laat monteren door een erkende Volvo Penta dealer, verlengen we uw garantie tot 24 maanden, arbeidsloon inbegrepen. Neem voor meer informatie contact op met uw dichtstbijzijnde dealer.

Garantie
Dealerlocator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator