Ruilonderdelen

Ruilonderdelen

Originele prestaties, lagere kosten

Het Volvo Penta Exchange systeem geeft toegang tot een uitgebreide reeks door de fabriek gereviseerde onderdelen, van verstuivers en turbo's tot longblocks en IPS aandrijvingen. Deze vormen een betaalbaar alternatief bij reparatie en revisie en bezorgen uw Volvo Penta product een nieuw leven en nieuwe kracht. 

Door de fabriek gereviseerd naar nieuwstaat

Alle onderdelen worden volledig hersteld naar een nieuwstaat, en moeten voldoen aan dezelfde strenge kwaliteits- en veiligheidsvereisten als nieuwe onderdelen. Alle ruilonderdelen worden aangepast aan technische ontwerpwijzigingen en aangeboden met dezelfde garantievoorwaarden als onze gloednieuwe Originele Volvo Penta onderdelen. Met ruilonderdelen van Volvo Penta weet u zeker dat het onderdeel past, snel kan worden vervangen, en dat er voor u als eigenaar minder kosten zijn, zonder concessies te doen aan kwaliteit, duurzaamheid of prestaties.

De voordelen van de ruilonderdelen van Volvo Penta

  • Geheel gereviseerd naar nieuwstaat door Volvo Penta
  • Bijgewerkt naar de laatste technische specificaties
  • Zelfde kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties als nieuwe, originele onderdelen van Volvo Penta
  • Rendabel alternatief voor reparatie en revisie
  • Snellere vervanging, minder uitval
  • Gunstig voor het milieu door recycling
  • Gedekt door de standaardgarantie van Volvo Penta voor 12 of 24 maanden indien ingebouwd door een erkende Volvo Penta dealer

Met het flexibele inleverprogramma kunt u versleten onderdelen inleveren nadat het nieuwe onderdeel is geïnstalleerd en de motor weer werkt. Het programma is beschikbaar in de meeste markten. Neem voor meer informatie contact op met uw lokale Volvo Penta dealer.

Volvo Penta Ruilonderdelen
Onderdelen zoeken en kopen

Voor blijvend goede prestaties

Originele Volvo Penta onderdelen

Onderdelen zoeken en kopen
Dealerlocator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator