Volvo Penta accessories

Accessoires

Betere ervaring

Met Volvo Penta kunt u altijd dat beetje extra toevoegen om uw vaarbeleving te verbeteren en dit nog plezieriger te maken. Met onze reeks accessoires is het gemakkelijker dan ooit om de manoeuvreerbaarheid, het comfort en de veiligheid van uw boten aan te passen voor een betere vaarbeleving.

Als u wilt weten of een geïntegreerde EVC-accessoire compatibel is met uw aandrijfsysteem, raadpleegt u de compatibiliteitslijst.

Bestuurdersinterface

De complete controle houden, niet alleen over uw snelheid en koers over het water, maar over de totale status van uw motor, met ergonomisch vormgegeven stuurwielen en bedieningen, en intuïtieve monitors.

Manoeuvreren

Het Volvo Penta EVC-systeem (Electronic Vessel Control) geeft uitdrukking aan onze filosofie van Zorgeloos varen. Met dit systeem kunt u unieke bedieningen, manoeuvreerfuncties en voorzieningen toevoegen, wat uw vaarbeleving nog verder verbetert.

Dynamiek van de boot

De interceptortechnologie biedt een soepele en nauwkeurige automatische modus die automatisch alle trimafstellingen regelt. Bekijk onze verschillende accessoires voor interceptor- en trimtechnologie.

Vermogensmanagement

De dynamo's van Volvo Penta zijn aangepast aan de capaciteit van elke motor, zodat ze efficiënt opladen. Door de module Battery Control te installeren wordt het gehele elektrische systeem van de boot betrouwbaarder en gemakkelijker te controleren.

Motoren en aandrijvingen

Elk motoraccessoire maakt onderdeel uit van een systeem en is net zo zorgvuldig getest als de motor. Accessoires zijn ontworpen en ontwikkeld voor eenvoudige montage op motor en aandrijving, waardoor gecompliceerde aanpassingen worden voorkomen.

Accessoirecatalogus

Accessoirecatalogus

Bekijk de brede reeks opties, functies en toevoegingen in onze accessoirecatalogus.

Accessoirecatalogus (PDF, 15 MB)
Dubbele garantie

Verdubbel uw garantie

Originele Volvo Penta onderdelen en accessoires vallen onder onze standaardgarantie van 12 maanden. Als u de onderdelen en accessoires aanschaft en laat monteren door een erkende Volvo Penta dealer, verlengen we uw garantie tot 24 maanden, arbeidsloon inbegrepen. Neem voor meer informatie contact op met uw dichtstbijzijnde dealer.

Garantie

Kopen bij een dealer in de buurt

Uw lokale Volvo Penta dealer zal u graag helpen bij het bepalen van de juiste onderdelennummers en ervoor zorgen dat u de onderdelen of accessoires krijgt die u zoekt. De dealer kan u ook aanbevelingen doen en deskundig advies geven over het onderhoud van uw Volvo Penta product.

Webshop

24 uur per dag heeft u toegang tot de Volvo Penta Shop om onderdelen te zoeken en te bestellen wanneer het u uitkomt. De shop is al beschikbaar in de meeste Europese landen en wordt nu uitgebreid naar andere markten in de rest van de wereld. Selecteer een dealer in de shop om online te winkelen.

Volvo Penta schroeven

De kunst van het presteren

Originele schroeven van Volvo Penta
Dealerlocator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator