Onderdelen

Kwaliteitsonderdelen voor betrouwbare prestaties

Met originele onderdelen van Volvo Penta zorgt u ervoor dat uw motor en aandrijfsysteem hun topprestaties behouden. De onderdelen worden ontworpen, getest en vervaardigd om te voldoen aan dezelfde hoge kwaliteitseisen die worden gehanteerd bij het bouwen van de motor in de fabriek. Met de juiste onderdelen en de juiste specificaties werken alle componenten perfect samen; voor veilige en betrouwbare functionaliteit, maximale prestaties en een lange levensduur.

De voordelen van originele Volvo Penta onderdelen

  • Maximale veiligheid, prestaties en betrouwbaarheid
  • Exacte toleranties en de juiste specificaties
  • Alle onderdelen werken perfect samen
  • Behoud van optimale brandstofefficiency
  • Perfecte pasvorm voor sneller onderhoud en betrouwbaar functioneren
  • Bijgewerkt naar de laatste technische specificaties
  • Gedekt door de standaardgarantie van Volvo Penta voor 12 of 24 maanden indien ingebouwd door een erkende Volvo Penta dealer
Het aanbod van onderdelen voor Volvo Penta

Onderhoudsonderdelen

Onze reeks onderhoudsonderdelen is geheel ontworpen en uitvoerig getest conform de hoge kwaliteitsnormen van Volvo Penta, zodat maximale betrouwbaarheid, prestaties en bescherming van de motor en aandrijving worden gewaarborgd.

Onderhoudsonderdelen
Ruilonderdelen

Ruilonderdelen

Door het ruilonderdelensysteem van Volvo Penta heeft u de beschikking over een uitgebreide reeks door de fabriek gereviseerde onderdelen; een doelmatige manier om uw Volvo Penta product nieuw leven en kracht in te blazen.

Ruilonderdelen
Reparatie- en revisiepakketten

Reparatie- en revisiepakketten

Reparatie- en revisiepakketten, met uitsluitend originele onderdelen van Volvo Penta, worden aangeboden tegen een prijs die lager is dan wanneer u elk onderdeel afzonderlijk zou kopen.

Reparatie- en revisiepakketten
alttext

Verdubbel uw garantie

Originele onderdelen en accessoires van Volvo Penta worden gedekt door onze standaardgarantie van 12 maanden, die kan worden uitgebreid naar 24 maanden als de onderdelen worden gemonteerd door een erkende Volvo Penta dealer.

Garantie voor onderdelen
Netwerk voor onderdelendistributie

Netwerk voor onderdelendistributie

Ons uitgebreide distributienetwerk voorziet ons wereldwijde dealernetwerk van betrouwbare onderdelen en efficiënte, logistieke oplossingen. Zo kunt u ervan op aan dat u de juiste onderdelen krijgt, op de juiste plaats én op het juiste tijdstip.

Netwerk voor onderdelendistributie

Accessoires en schroeven

Met onze uitgebreide reeks accessoires die perfect zijn afgestemd op uw motor en aandrijflijn, is het eenvoudiger dan ooit om uw vaarbeleving te verbeteren. Onze serie begint bij de stuurplek en omvat verschillende sturen, instrumenten en displays. Onder het dek zijn er onderdelen voor motoren, zoals brandstofvoorfilters en extra dynamo's. Onder water bieden we actieve corrosiebescherming en een complete serie geavanceerde schroeven.

Onderdelen zoeken en kopen

Voor blijvend goede prestaties

Originele Volvo Penta onderdelen

Onderdelen zoeken en kopen
Dealerlocator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator