Onderdelenservice

Voor eigenaren

Ondersteuning voor meer vaarplezier

Met Volvo Penta bent u verzekerd van een uitgebreide, efficiënte service en ondersteuning, die erop is gericht uw vaarbeleving makkelijker, veiliger en plezieriger te laten verlopen. U heeft de volledige ondersteuning van het uitgebreide Volvo Penta dealernetwerk dat wereldwijd aanwezig is op 130 markten. Behalve mondiale diensten bieden we ook lokale expertise zodat u de beste zorg en service krijgt voor uw apparatuur. Dankzij een van de meest efficiënte distributienetwerken zijn de juiste onderdelen en accessoires altijd in de buurt, en met Volvo Penta Action Service beschikt u over een 24/7 storingsondersteuning, waar u ook bent.

Volvo Penta en onze dealers staan u altijd bij, waardoor u zich kunt richten op wat het belangrijkst is: genieten van uw tijd op het water.

Onderdelen zoeken en kopen

Uw dealer is altijd bereid u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen en accessoires. U kunt ook winkelen in onze webshop of online zoeken in de onderdelencatalogus. 

Handleidingen en handboeken

Hier kunt u zoeken naar handleidingen, onderhoudsprotocollen en andere informatie over uw Volvo Penta product. U kunt een gratis digitale versie downloaden of afgedrukte exemplaren kopen. 

Volvo Penta Action Service

Als eigenaar van een Volvo Penta product heeft u toegang tot onze telefonische storings- en ondersteuningsdienst, 24 uur per dag, elke dag van het jaar, waar u ook bent. 

onderdelen

Onderdelen

Originele onderdelen van Volvo Penta, waaronder onderhoudsonderdelen, een brede reeks ruilonderdelen en reparatie- en revisiesets zijn allemaal bedoeld en getest voor veilige en betrouwbare prestaties zodat u uw apparatuur in topconditie houdt.

Onderdelen
service

Service en ondersteuning

Uw dealer kan de service en ondersteuning afstemmen op uw specifieke wensen. Aangezien al het werk wordt uitgevoerd door gecertificeerde technici, weet u dat onze motor alleen gebruikmaakt van betrouwbare, originele Volvo Penta onderdelen. U kunt rekenen op een veilige, gemakkelijke en plezierige vaarbeleving.

Service en ondersteuning
Uw motor

Uw motor

Weten hoe u de apparatuur moet bedienen en onderhouden is essentieel bij het creëren van de allerbeste omstandigheden voor een perfect dagje op zee. Hier vindt u handleidingen, onderhoudsprotocollen, werkplaatshandboeken en andere productinformatie, evenals nuttige tips over hoe u uw Volvo Penta onderdelen optimaal kunt gebruiken.

Uw motor

Accessoires en schroeven

Met de uitgebreide reeks perfect afgestemde accessoires van Volvo Penta, kunt u uw vaarbeleving nog plezieriger laten verlopen. En of u nu een motorboot of zeilboot heeft, er is een altijd een originele schroef van Volvo Penta beschikbaar die geheel voor uw aandrijving en vaarplezier is ontworpen.

Dealerlocator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator