Volg onze online serie!

Sommigen willen de oceaan oversteken, anderen willen varen met het grootste jacht en weer anderen willen gewoon genieten met familie en vrienden. Dromen over boten zijn net zo verschillend als mensen en wij willen die dromen delen. Kijk hieronder voor de volgende afleveringen van Boating Dreams!

BOATING DREAM VAN HALIT YUKAY: VAN SCHETSEN IN SCHOOLBOEKEN TOT ZIJN EIGEN JACHTMERK

BOATING DREAM VAN HALIT YUKAY

VAN SCHETSEN IN SCHOOLBOEKEN TOT ZIJN EIGEN JACHTMERK

Al op zesjarige leeftijd ontwierp hij zijn eerste boot, als een schets in zijn schoolboeken. Nu is de 37-jarige Halit Yukay eigenaar en ontwerper van zijn eigen jachtmerk Mazu Yachts.

DE BOATING DREAM VAN DE GEBROEDERS MARECO

DE BOATING DREAM VAN DE GEBROEDERS MARECO

EEN PASSIE DIE IN DE FAMILIE ZIT

De Zweedse broers Conny, Jimmy en Billy delen hun passie voor boten en varen, en kozen alle drie voor een loopbaan als scheepsmonteur. Nu hebben ze samen een succesvolle scheepswerf aan de rand van Stockholm.

DE BOATING DREAM VAN DE FAMILIE OSSE: JE EIGEN BOOT BOUWEN - WAAROM NIET?

DE BOATING DREAM VAN DE FAMILIE OSSE

JE EIGEN BOOT BOUWEN - WAAROM NIET?

Hoe zou het zijn om je eigen boot van 30 voet helemaal zelf te bouwen? De familie Osse in Barueri bij São Paulo in Brazilië beleeft hun 'boating dream' met zweten en hard werken: ze bouwen zelf hun droomboot, die hen ooit helemaal naar Alaska zal brengen.

Tammy and Jack

De Boating Dream van Bente Aust

EEN AFGELEGEN PARADIJSJE BOVEN DE POOLCIRKEL

Zelfs in het kleinste en meest afgelegen plaatsje kunnen mensen grote dromen hebben. 

Jack and Tammy on their boat

De Boating Dream van Jack en Tammy Faintuch

Een tweede huis op het water

Omdat hun jacht in feite in hun achtertuin ligt aan de Intracoastal Waterway in Florida, maken Jack en Tammy Faintuch hun boating dream waar.

The Christ family out on the sea

De boating dream van het gezin Christ

"Op de boot leven we allemaal in het hier en nu"

In een tijd waarin iedereen druk is met werk en sociale media, is de boot voor Travis, Coleen en hun kinderen een plaats geworden waar ze echt samen zijn waarvoor ze andere activiteiten laten vallen.

 

Meer informatie
Åse and Robert on their boat

De Boating Dream van Åse en Robert

De familie bijeenbrengen

Samen houden broer Robert en zus Åse de liefde voor het zeilen in ere zoals hun vader hen dat heeft bijgebracht.

Boating Dream van David Higgins

Boating Dream van David Higgins

Boten bouwen vanuit een familietraditie

Al generaties lang leeft de familie van David Higgins van de opbrengsten van de zee. Nu komen zijn dromen over boten uit bij Riviera, de Australische bouwer van luxe jachten.

Zeilen rond de wereld

Boating Dream van Ines Chiu Gonzales

Zeilen rond de wereld

De 13 jaar oude Ines Chiu Gonzales noemt de zee haar tweede thuis en brengt veel tijd zeilend door. Nu wil ze rond de wereld zeilen.

Reizen langs de routes van de Vikingen

Boating Dream van Bernard Deguy

Reizen langs de routes van de Vikingen

De 79-jarige zeelegende Bernard Deguy is bezig aan een historische reis. Hij volgt het spoor van de Vikingen over 2.100 zeemijlen.

Jason Squire's boating dream

Jason Squire's boating dream

De Stille Oceaan ontdekken

Jason Squire maakt zijn droom werkelijkheid met buitengewone ontdekkingstochten over de Stille Oceaan.

Boating Dream van Ruben Donné

Boating Dream van Ruben Donné

Zeilen voor onderzoek naar MS

Toen zijn vader in 2016 de diagnose MS kreeg, besloot Ruben Donné (29 jaar) om een zeer speciale droom werkelijkheid te laten worden: zeilen vanaf Nieuwpoort in België naar Kaapstad in Zuid-Afrika om geld binnen te halen voor onderzoek naar MS en de bewustwording te vergroten.

Dee Caffari's boating dream

Aflevering 3: Volvo Ocean 65

Een krachtmeting met de natuur

In deze aflvering deelt schipper Dee Caffari haar zorgen over de toestand van de oceanen waarvan zij zoveel houdt. Ook vertelt ze over de uitdagingen waarvoor zij en haar team komen te staan in de zwaarste zeilwedstrijd ter wereld. Voor de zesde keer zijn de zeilboten die meedoen aan de Volvo Ocean Race uitgerust met motoren van Volvo Penta.

Leonardo Bassilichi

AFLEVERING 2: AMER 94

VOLLEDIGE CONTROLE OVER 94 VOET

In deze aflevering reizen we naar het eiland Lipari voor de kust van Sicilië. Daar ontmoeten we Leonardo Bassilichi op zijn Amer 94-jacht. Voor Leonardo was het cruciaal bij de keuze voor een nieuwe boot dat hij die zelf kan besturen. Met het Volvo Penta IPS-systeem kon hij overstappen naar een groter jacht en toch nog zelf kapitein zijn.

Dit is boating dreams

Aflevering 1: Sanlorenzo SX88

Achter het ontwerp

In deze aflevering vertelt Luca Santella, ontwerpmanager bij de Italiaanse werf Sanlorenzo, over zijn droom van het nieuwe crossover jacht SX88. Hij heeft meer dan 35 jaar op professioneel niveau gezeild, en beschikt over een uitgebreide kennis en ervaring met het leven op zee. Maar hoe blijkt dit uit het bootontwerp?

Dit is boating dreams

Dit is

Boating dreams

Dromen over boten zijn net zo verschillend als mensen – en dat willen we laten zien. In de filmserie Boating Dreams maken we kennis met verschillende mensen die hun dromen over boten en het leven op zee delen. Houd de volgende afleveringen in de gaten!

Bekijk ons aanbod voor jachten

Het jachtaanbod van Volvo Penta is gebaseerd op onze bewezen marine ervaring en expertise. Met Easy Boating als ons oriëntatiepunt bieden wij jachtbezitters over de hele wereld het allerbeste in motor- en voortstuwingstechnologie, evenals accessoires en extra opties.

Volvo Penta IPS

Een bewezen succes

Volvo Penta IPS

Uitstekende wendbaarheid en betrouwbaar vermogen. Meer comfort aan boord. En ongeëvenaarde brandstofefficiency van wereldklasse. Volvo Penta IPS is een ware doorbraak en biedt een verbeterde ervaring voor jachten over de hele wereld.

Volvo Penta IPS
Volvo Penta D13-IPS1350

Onze krachtigste motor tot nu toe

Volvo Penta D13-IPS1350

Veelzijdig, compact en uitermate krachtig. De Volvo Penta D13-IPS1350 is de krachtigste motor in onze IPS reeks en biedt u een betrouwbare en uitstekende ervaring op de stuurplek. Deze motor is de logische keuze voor jachten van 60–120 voet.

Volvo Penta D13-IPS1350
Opties voor jachten

Altijd in controle

Opties voor jachten

Met de grote reeks opties, accessoires en services van Volvo Penta krijgen de jachteigenaren echt een uitgebreid aanbod. Ervaar een op u afgestemde vaarbeleving met slimme functies en services voor zorgeloos varen en bezit.

Yacht Options