professionele scheepvaart

PARTNERSCHAPPEN OPBOUWEN

ONTWORPEN VOOR PRODUCTIVITEIT

Volvo Penta vindt uw bedrijf belangrijk. We zijn de perfecte partner in elke fase van ontwerp tot gebruik. Daarvoor leveren we onze essentiële back-up in de vorm van wereldwijde service en ondersteuning met lokale kennis. We bieden oplossingen voor een brede reeks toepassingen. Of u nu een scheepswerf heeft, een ontwerper of gebruiker bent, we kunnen u altijd voorzien van de beste vermogensoplossingen, die zijn afgestemd op uw specifieke eisen.

Ontwerpen, bouwen, gebruiken

Ontwerpen, bouwen, gebruiken

Door onze langdurige samenwerking met gebruikers, ontwerpers, scheepswerven en OEM's hebben we veel kennis opgedaan als het gaat om de bedrijven van onze klanten. Volvo Penta blijft een partner tijdens elke fase van een project: van technische gegevens, tekeningen en application engineers in de ontwerpfase, via veilige leveringen en actieve ondersteuning tijdens de bouwfase, tot service en ondersteuning in de gebruiksfase.

Ontwerpen, bouwen, gebruiken
Klanten van Volvo Penta

Maximale beschikbaarheid waarborgen

We weten dat maximale inzetbaarheid en minimale service, onderhoud en reparaties essentieel zijn. De duurzame Volvo Penta motoren voor de commerciële scheepvaart zijn ontworpen om betrouwbaar te presteren onder moeilijke omstandigheden, zodat topprestaties en winstgevendheid zijn gewaarborgd.

DE TOTALE EIGENDOMSKOSTEN VERMINDEREN

Over een periode van vijf jaar vormen brandstofkosten maar liefst 90–95 % van de totale bedrijfskosten voor een primaire vermogensinstallatie. Met de brandstofzuinige motoren van Volvo Penta en lage onderhoudskosten beschikt u over de basis voor duurzame, winstgevende activiteiten.

Uitgebreide dekking

EXTENDED COVERAGE

Voor bescherming die verder gaat dan internationale of nationale beperkte garantie, biedt Volvo Penta Extended Coverage. Met Extended Coverage (uitgebreide dekking) kan de complete motor of alleen de belangrijkste onderdelen tot een dekking van vijf jaar of 10.000 bedrijfsuren beslaan. Hierdoor kunt u de dekking aanpassen aan uw eigen behoeften, voor een betere voorspelbaarheid en extra gemoedsrust. 

Extended coverage
Dealer locator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator