Waarom Volvo Penta Marine Commercial

Waarom Volvo Penta

VERMOGENSOPLOSSINGEN VOOR PRODUCTIVITEIT

Bij Volvo Penta hebben we ruim 100 jaar ervaring in de professionele scheepsvaart. We maken onderdeel uit van de Volvo Group, wereldwijd marktleider in dieseltechnologie, transportoplossingen en technologische innovatie. Dit betekent dat onze klanten profiteren van de kennis en de ervaring van de hele Volvo Group.

Ons aanbod omvat een brede reeks aandrijfsystemen en motoren voor voortstuwing, hulpapparaten en complete sets scheepsgeneratoren. Daarmee beschikt u niet alleen over voordelen als lage eigendomskosten maar ook over wereldwijde service en ondersteuning. In combinatie met ons complete aftermarketaanbod kunnen u en uw klanten wereldwijd de waarde van uw investering optimaal benutten en profiteren van een maximale inzetbaarheid en productiviteit.

Een uitgebreid aanbod voor de scheepvaart

Een uitgebreid aanbod voor de scheepvaart

In de loop van 100 jaar hebben we ons aanbod voor de maritieme markt steeds verder verfijnd, samen met gebruikers, ontwerpers, OEM's en classificeringsinstanties. Het aanbod van Volvo Penta omvat alleen geavanceerde motoren en aandrijvingssystemen, maar ook onze zorg voor de bedrijven van onze klanten en een sterke focus op duurzaamheid.

Een uitgebreid aanbod voor de scheepvaart
Partnerrelaties opbouwen

Partnerrelaties opbouwen

Onze belangrijkste producten zijn Volvo Penta motoren, maar ons aanbod aan u gaat nog veel verder. Wij bieden innovatieve maritieme aandrijvingssystemen, een uitstekende brandstofefficiency met een zuinig verbruik en een wereldwijd netwerk met onderhoudsdealers. En dat naast onze zorg voor uw bedrijf en de relatie die we met u opbouwen om prestaties en productiviteit te garanderen en de inzetbaarheid te maximaliseren. 

Partnerrelaties opbouwen
Ontwerpen, bouwen, gebruiken

Ontwerpen, bouwen, gebruiken

Volvo Penta kan een essentiële partner zijn in elk stadium van een project. Van de ontwerpfase, via installatieprocessen, tot en met de essentiële assistentie gedurende het gebruik, kan Volvo Penta de noodzakelijke expertise en ondersteuning bieden.

Ontwerpen, bouwen, gebruiken
Volvo Group

Onderdeel van de Volvo Group

Volvo Penta maakt deel uit van de Volvo Group, een van 's werelds belangrijkste ontwikkelaars en producenten van zware dieselmotoren. Dit houdt in dat we onderdeel uitmaken van een mondiale infrastructuur, waarin we ervaring, kennis en innovatie delen, met daarnaast een wereldwijd ondersteuningsnetwerk voor de aftermarket.

Onderdeel van de Volvo Group
Dealer locator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator