producten Volvo Penta

Producten

Op basis van een uitgebreid motorprogramma met vermogens variërend van 80 tot 660 kW, biedt Volvo Penta aandrijfsystemen en motoren voor aandrijvingen, complete sets scheepsgeneratoren en hulpapparatuur. In ruim 100 jaar hebben we ons aanbod voor de maritieme markt steeds verder verfijnd, samen met gebruikers, ontwerpers, OEM's en classificeringsinstanties.

Design

Ontwerpen, bouwen, gebruiken

Volvo Penta geeft om uw bedrijf en kan u altijd ondersteunen, ongeacht het probleem of de procesfase waarin u zich bevindt. Ontwerpers hebben toegang tot tekeningen en krijgt essentiële ondersteuning van onze maritieme architecten en technici. Scheepswerven en operators kunnen profiteren van klantvriendelijke technologie en eenvoudige installaties, evenals de expertise en beschikbaarheid van het Volvo Penta dealernetwerk. Onze geheel geïntegreerde oplossingen zijn ontwikkeld voor een grote reeks toepassingen die overal ter wereld kunnen worden ingezet.

Ontwerpen, bouwen, gebruiken
WE STAAN U ALTIJD BIJ

WE STAAN U ALTIJD BIJ

De kwaliteit en betrouwbaarheid van de Volvo Penta motoren, in combinatie met een snelle deskundige service en ondersteuning en een onderdelendistributie van wereldklasse, vormen een solide basis voor optimale uptime en eigendomskosten. Met het wereldwijde Volvo Penta dealernetwerk dat ook beschikt over veel lokale expertise, de ondersteuning door het omvangrijke onderdelendistributiesysteem van de Volvo Group en de bescherming van uitgebreide dekking, verkrijgt u maximale productiviteit en inzetbaarheid.

Onderdelen en service

Nieuws en referenties

Dealer locator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator