Uw motor

INFORMATIE ZOEKEN OVER MOTOREN

Toegang tot de juiste informatie is essentieel en kan het verschil maken als het gaat om een veilige, correcte afhandeling en zorgvuldige service. In de database van Volvo Penta kunt u zoeken naar handleidingen, onderhoudsprotocollen en ander informatie over uw motor en deze downloaden. Er zijn ook werkplaatshandleidingen beschikbaar waarvan u afgedrukte versies kunt kopen.

Handleidingen en handboeken

Zoek en download actuele handleidingen en ander productgerelateerd materiaal voor uw Volvo Penta motor.

Aanbevelingen voor onderhoud

Zoek uit hoe de werking en de prestaties van uw motor het beste tot stand komen.

Informatie over terugroepacties

Zoek naar informatie over terugroepacties of servicecampagnes met betrekking tot uw product van Volvo Penta.

REGISTREER UW MOTOR

Neem contact op met uw lokale Volvo Penta dealer om uw motor te registreren. De dealers in uw regio zijn dan voorbereid op de ondersteuning van uw motor, zodat de juiste onderdelen en service nooit ver weg zijn. U ontvangt ook belangrijke informatie over kwaliteitscampagnes en terugroepacties. Registratie is de beste manier om te zorgen dat een motor langdurig topprestaties levert, met een maximale inzetbaarheid en beschikbaarheid.

Waar vindt u het serienummer

Het serienummer is een unieke identificatie van de motor en de sleutel naar efficiënt onderhoud en het bestellen van de juiste onderdelen. Dit nummer staat op het typeplaatje of het label, zoals hieronder wordt beschreven, en is gewoonlijk geplaatst op het klepdeksel en motorblok. Raadpleeg het instructieboek voor de exacte locatie op uw model en uitvoering.

Dealer locator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator