Garantie Volvo Penta

Garantie

Beschermt uw investering

Als eigenaar van een Volvo Penta motor voor de pleziervaart profiteert u van onze verbeterde garantie voor motor en transmissie. Vanaf juni 2013 breiden we onze garantietoezegging uit tot 2+3 jaar of het aantal gegarandeerde bedrijfsuren, afhankelijk van welke het eerst verlopen. In de eerste 2 jaar dekt de garantie het volledige motorpakket en in de volgende 3 jaar de belangrijkste onderdelen. Ook voor accessoires die tegelijk met de motoren zijn gekocht, geldt de verlengde garantieperiode.

Wat is inbegrepen

Voor Volvo Penta producten geldt de Internationale Beperkte Garantie van Volvo Penta volgens de voorwaarden en bepalingen in het boekje Warranty and Service (Garantie en service).

Uitgebreide dekking

Uitgebreide dekking

Voor bescherming die verder gaat dan internationale of nationale beperkte garantie, biedt Volvo Penta Extended Coverage.

Extended coverage
Wereldwijd netwerk, lokale expertise

Wereldwijd netwerk, lokale expertise

Alle garanties, vragen en gerelateerde reparaties worden afgehandeld door uw lokale dealer van Volvo Penta. Om te zorgen dat u de beste dekking krijgt, ongeacht of dit is voor de motor, onderdelen of accessoires, wendt u zich tot uw lokale Volvo Penta dealer voor meer informatie.

Dealerlocator
Garantie voor originele onderdelen en accessoires van Volvo Penta

Garantie voor originele onderdelen en accessoires van Volvo Penta

Volvo Penta biedt een standaardgarantie van 12 maanden op alle originele onderdelen en accessoires van Volvo Penta. Op onderdelen met Volvo Penta garantie die zijn aangeschaft bij en gemonteerd door een erkende Volvo Penta dealer wordt een garantie van 24 maanden gegeven. Niet alleen het onderdeel zelf valt onder de garantie, maar ook de arbeidsuren voor het monteren van het onderdeel.

Standaardgarantie: 12 maanden

Originele Volvo Penta onderdelen en accessoires die zijn geleverd maar niet gemonteerd door een erkende Volvo Penta dealer, worden gedekt door onze standaardgarantie van 12 maanden.

Garantie voor gemonteerde onderdelen: 24 maanden

Originele onderdelen en accessoires van Volvo Penta die zijn geleverd en gemonteerd door een erkende Volvo Penta werkplaats zijn gedekt gedurende 24 maanden, inclusief de arbeidsuren voor het monteren van het onderdeel.

Zowel de standaardgarantie voor 12 maanden als de garantie voor 24 maanden op door een Volvo Penta dealer ingebouwde onderdelen zijn uitgesloten van normale slijtage. De garantie op de gemonteerde onderdelen is 24 maanden of 1.000 uur (Marine Commercial), afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt.

Dealernetwerk

WILT U MEER WETEN?

Neem contact op met uw dichtstbijzijnde dealer

Dealerlocator