Onderdelen en service

Onderdelen en service

Benut de volledige capaciteit van uw bedrijf

In de meer dan 100 jaar dat Volvo Penta nauw samenwerkt met maritieme deskundigen heeft Volvo Penta een uitgebreide expertise en infrastructuur opgebouwd die nodig is om wereldwijd service en ondersteuning te bieden.

U kunt vertrouwen op het Volvo Penta dealernetwerk dat niet alleen mondiaal is, maar ook rijk aan lokale expertise is, de ondersteuning door het omvangrijke Volvo Group onderdelendistributiesysteem én op Volvo Penta Action Service. Al deze diensten zijn ontworpen om uw productiviteit en beschikbaarheid te verhogen en uw investering te beschermen. Volvo Penta en ons dealernetwerk werken met u samen, zodat u zich kunt richten op uw kerntaken.

Wereldwijd dealernetwerk

Het maritieme Volvo Penta dealernetwerk heeft wereldwijd 700 erkende dealers en wordt voortdurend uitgebreid om aan uw service-eisen te voldoen.

Netwerk voor onderdelendistributie

Doordat we onderdeel uitmaken van de Volvo Group, profiteren we van het meest efficiënte distributienetwerk voor onderdelen in de sector. Global Volvo Logistics is 24/7 actief op 17 sleutelposities verspreid over de hele wereld, zodat u de juiste onderdelen krijgt op de juiste plaats en op het juiste tijdstip. 

Volvo Penta Action Service

Volvo Penta Action Service, onze telefonische storings- en ondersteuningsdienst, levert 24 uur per dag ondersteuning en assistentie, elke dag van het jaar, waar u ook bent.

Onderdelen en service

Wereldwijde service en ondersteuning van Volvo Penta

Spelen
Volvo Penta onderdelen

Onderdelen

Profiteer optimaal van uw motor met originele Volvo Penta onderdelen, die zijn ontworpen, gefabriceerd en getest voor optimale prestaties, betrouwbaarheid en een lange levensduur.

Onderdelen
Service en ondersteuning

Service en ondersteuning

Uw lokale Volvo Penta dealer kent uw motor beter dan wie dan ook en biedt service en ondersteuning die kan worden afgestemd op uw specifieke wensen, zodat u zich kunt concentreren op uw kerntaken.

Service en ondersteuning
Uw motor

Uw motor

Zoeken en downloaden van handleidingen en ander productgerelateerd materiaal voor uw Volvo Penta motor.

Uw motor
Onderdelen zoeken en kopen

Voor blijvend goede prestaties

Originele Volvo Penta onderdelen

Onderdelen zoeken en kopen
Dealer locator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator