complete oplossingen

Onze geavanceerde aandrijvings- en vermogensoplossingen aan boord bieden uitmuntende prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Zorgeloos vaarplezier

Een uitgebreid aanbod voor de scheepvaart

Volvo Penta levert vermogensoplossingen en aandrijfsystemen voor professionele klanten over de hele wereld. Ongeacht de toepassing bieden we u ondersteuning op maat gedurende de hele levensduur van het product: van de ontwerpfase tot en met de volledige inbedrijfstelling. Alles afkomstig van een mondiaal bedrijf met een sterke lokale aanwezigheid. 

Een uitgebreid aanbod voor de scheepvaart
Onderdelen en service

Onderdelen en service

Dankzij het wereldwijde dealernetwerk van Volvo Penta dat beschikt over veel lokale expertise, met de ondersteuning van het omvangrijke onderdelendistributiesysteem van de Volvo Group en de bescherming van een uitgebreide dekking bent u in staat uw productiviteit te maximaliseren. Dit geeft maximale inzetbaarheid en vermindert uw totale eigendomskosten.

Service en ondersteuning

Nieuws en referenties

Onderdelen en service

Onderdelen zoeken en kopen

Onderdelen zoeken en kopen

Gebruik van originele onderdelen van Volvo Penta is essentieel om hoge prestaties en een soepele werking te garanderen. De juiste onderdelen zorgen er ook voor dat het brandstofverbruik van de motor niet toeneemt en dat de brandstofkosten en emissies laag blijven. 

Onderdelen zoeken en kopen
Action Service

Volvo Penta Action Service

Ons wereldwijde dealernetwerk, uw eerste aanspreekpunt, wordt ondersteund door de Volvo Penta Action Service die 24 uur per dag, elke dag van het jaar assistentie verleent, in 28 talen. 

Volvo Penta Action Service
Volvo Penta Garantie

Garantie

Originele onderdelen van Volvo Penta worden gedekt door een standaardgarantie van 12 maanden, die kan worden uitgebreid naar 24 maanden als het onderdeel wordt gemonteerd door een erkende dealer van Volvo Penta.

Garantie
Informatie vinden

Op zoek naar handleidingen en handboeken?

INFORMATIE ZOEKEN OVER MOTOREN

Vind uw motor
Marinpro Volvo Penta

DOWNLOAD TECHNISCHE INFORMATIE EN VRAAG EEN OFFERTE AAN

Online configurator voor generatoraggregaten

Ga naar Marin Pro
Dealer locator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator