Uw OEM partner

Uw OEM partner

WAARDE CREËREN – VAN BEGIN TOT EIND

Bij Volvo Penta is nauwe samenwerking met OEM's vanzelfsprekend. We zetten onze enorme ervaring met een brede reeks marktsegmenten, toepassingen en apparatuur in, om het verschil te maken. We streven ernaar inzicht te krijgen in uw specifieke behoeften en bouwen partnerschappen waar onze partners profijt van hebben. We leveren niet alleen robuuste en betrouwbare motoren, maar we ondersteunen ook projecten gedurende de gehele levensduur van de machines, van de ontwerpfase tot het installeren en de aftermarket.

Een basisplatform delen

Een basisplatform delen

De reeks motoren van Volvo Penta voor het genereren van stroom delen een basisplatform. Dat is een groot pluspunt voor OEM's die gebruikmaken van meerdere motorafmetingen bij hun producttoepassingen. Het basisplatform maakt ook de ontwerpwerkzaamheden voor het ontwikkelen van nieuwe gensets eenvoudiger.

Eenvoudigere installatie

Eenvoudigere installatie

De Volvo Penta motoren zijn ontworpen voor eenvoudige installatie. Hoe eenvoudiger de montage, hoe minder kans op installatiefouten of toekomstige storingen. De lichtgewicht en compacte motoren zijn gemakkelijk in te bouwen in gensetinstallaties, zelfs als de ruimte beperkt is. De installatie wordt vereenvoudigd door de essentiële motoronderdelen op dezelfde locaties te plaatsen op het motorblok.

Samenwerking Volvo Penta

SAMENWERKING

Dankzij de nauwe samenwerking met onze OEM's kunnen we kennis en expertise delen, waardoor complete pakketten kunnen worden ontwikkeld die maximale prestaties en functionaliteit geven in elke toepassing. Door goed te luisteren naar zowel OEM's als eindgebruikers en nauw met hen samen te werken, ontwikkelen we de meest geschikte oplossingen voor uw toepassing.

We kennen uw business

Door onze langdurige samenwerking met operators, ontwerpers en ’s werelds grootste OEM’s, kunnen we zeggen dat we de business van onze klant kennen. We zorgen ervoor dat we op de hoogte zijn van de grootste uitdagingen, of dat het nu gaat om het beste te halen uit de nieuwe technologie, het runnen van een winstgevend bedrijf of voldoen aan milieu-eisen.

Assistentie bij installaties

De klanten van Volvo Penta kunnen altijd rekenen op volledige installatieondersteuning van het technisch verkoopteam van Volvo Penta. We leveren aangepaste motorontwerpen en technische assistentie met praktijktesten. Alles wat nodig is om ervoor te zorgen dat uw bedrijf zijn volledige capaciteit benut.

Onderdeel van de Volvo Group

Volvo Penta maakt onderdeel uit van de Volvo Group, wat inhoudt dat we altijd profiteren van de gedeelde know-how van de mondiale activiteiten van Volvo om te zorgen voor efficiënte bedrijfsvoering. Bovendien betekent dit dat we beschikken over een wereldwijd dealernetwerk en infrastructuur met een lokale ondersteuning van topkwaliteit.

Dealer locator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator