Onafhankelijke leverancier

Onafhankelijke leverancier

DE KRACHT VAN ONAFHANKELIJKHEID

Volvo Penta is een onafhankelijke leverancier en via ons wereldwijde Volvo Penta-dealernetwerk ondersteunen we klanten van begin tot eind: van de ontwerpfase tot installatie en de aftermarket. Functionaliteit is de gemeenschappelijke basis voor alle power generation toepassingen. Dat is slechts één reden waarom u altijd een perfecte Volvo Penta motor vindt voor uw volgende gensetinstallatie, ongeacht de omstandigheden of de omgeving. We bouwen, leveren en onderhouden motoren voor primair vermogen en stand-byvermogen.

Onafhankelijke leverancier

GERICHT OP UW SUCCES

Bij Volvo Penta bouwen we geen complete gensets. In plaats daarvan willen we een partner zijn, en bouwen en onderhouden we motoren die zijn geoptimaliseerd volgens de ontwerpen van onze OEM's. We richten ons volledig op het leveren van de noodzakelijke hardware om het succes van onze OEM-partners te waarborgen in plaats van hen te beconcurreren.

Elk klimaat, elke omstandigheid

ELK KLIMAAT, ELKE OMSTANDIGHEID

Gensets die worden aangedreven door motoren van Volvo Penta, leveren vermogen in elk klimaat, van de koude in het poolgebied tot de stoffige hitte van het Midden-Oosten. We kunnen de motoroplossing bieden die het beste past bij uw gensetopstelling, ongeacht de locatie. Ongeacht het klimaat of de omstandigheden kunt u vertrouwen op een motoroplossing van Volvo Penta om het meeste uit uw genset te halen.

Onafhankelijke leverancier

ONGEËVENAARDE BELASTBAARHEID

Met motoren van Volvo Penta heeft u de beschikking over het volledige vermogen zodra u de motor start. De door-en-door geteste motoren van Volvo Penta kenmerken zich door hun vermogen om direct te starten en hun ongeëvenaarde load acceptance, waardoor ze bij uitstek geschikt zijn voor noodvoorzieningen/stand-by-installaties en als een backup voor ziekenhuizen, kernreactoren of vliegvelden. De motoren voldoen aan G3-vereisten voor alle energieknooppunten volgens ISO8528-5. U kunt vertrouwen op hun prestaties.

GELOOF ONS NIET ALLEEN OP ONS WOORD

Onze gensetoplossingen zijn ongeëvenaard. En als u niet alleen wilt vertrouwen op onze aanbevelingen, luister dan gerust naar wat klanten zeggen over hun keuze voor de motoren en oplossingen van Volvo Penta in deze video.

Aanbevelingen van klanten

AANBEVELINGEN VAN KLANTEN - industriële motoren

Afspelen
Dealer locator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator