Waarom Volvo Penta

Waarom Volvo Penta

EEN EEUW AAN ERVARING – ENERGIE VOOR DE WERELD

Bij Volvo Penta hebben we ruim 100 jaar ervaring in de industriële sector. We maken onderdeel uit van de Volvo Group, wereldwijd marktleider in dieseltechnologie, zodat u profiteert van de ervaringen van de hele groep. Gedeelde technologie, systemen, aftermarketprocessen en infrastructuren zorgen voor een efficiënte werking van motoren voor power generation. We zijn aanwezig in meer dan 130 markten. Ons complete, mondiale aftermarketaanbod helpt u en uw klanten om de waarde van uw investering optimaal te benutten en te profiteren van een maximale uptime.

Uw OEM partner

Uw OEM partner

Bij Volvo Penta hebben we al heel lang ervaring in het samenwerken met OEM's. We streven ernaar succesvolle partnerschappen op te bouwen waar het gehele bedrijf profijt van heeft, door een uitgebreide reeks gensets te bieden die zijn aangepast aan de specifieke eisen van onze klanten.

Uw OEM partner
Operators ondersteunen

Onafhankelijke leverancier

Volvo Penta bouwt niet zomaar gensets en we concurreren nooit met onze OEM-partners. In plaats daarvan zorgen we dat we motoren leveren die optimaal functioneren en inzetbaar zijn. In deze hoedanigheid zetten we ons in voor de business en het succes van onze partners.

Onafhankelijke leverancier
Geschiedenis Volvo Penta

Een geschiedenis van innovaties

Volvo Penta is de wereldwijd marktleider in dieselmotortechnologie. Innovatie zit in ons DNA. We benutten onze ruim 100 jaar ervaring op industrieel gebied om grenzen te verleggen en om altijd betere en efficiëntere oplossingen te vinden ten gunste van onze partners en klanten.

Een geschiedenis van innovaties
Volvo Group

Onderdeel van de Volvo Group

Volvo Penta maakt deel uit van de Volvo Group, een van 's werelds belangrijkste ontwikkelaars en producenten van zware dieselmotoren. Dit houdt in dat we onderdeel uitmaken van een mondiale infrastructuur, waarin we ervaring, kennis en innovaties delen, en een wereldwijd supportnetwerk voor de aftermarket.

Onderdeel van de Volvo Group
Dealer locator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator