Vermogen dat van geen ophouden weet

VERMOGEN DAT VAN GEEN OPHOUDEN WEET

Betrouwbaarheid is essentieel. Waar uw activiteiten ook zijn, Volvo Penta is er om voor betrouwbaar vermogen te zorgen. Als onafhankelijk motorleverancier voor het wereldwijde servicenetwerk van de Volvo Group bieden we uitgebreide oplossingen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw vermogenseisen. Onze motoren voor het genereren van stroom hebben een betrouwbare en duurzame constructie en zijn ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende uitdagingen, ongeacht of er wordt gevraagd om primair of stand-byvermogen.

Motoren voor genereren van stroom

Stand-bystroomverbruik

Stand-bystroomverbruik

Met motoren van Volvo Penta voor stand-byvermogen profiteert u van betrouwbaar startvermogen en betrouwbaar back-upvermogen met een hoog rendement, waar en wanneer u dat nodig heeft.

Motorserie
Primair stroomverbruik

Primair stroomverbruik

Volvo Penta motoren voor primair vermogen leveren een continue en betrouwbare stroomtoevoer voor uw activiteiten. De motoren blinken uit in duurzaamheid en betrouwbaarheid, u kunt er gerust op zijn dat uw bedrijf altijd op volledige capaciteit draait.

Motorserie
Eén motor - meerdere toepassingen

ÉÉN MOTOR – MEERDERE TOEPASSINGEN

De Volvo Penta motorreeks is ontworpen voor een groot aantal vereisten. Onze motoren voor het genereren van stroom zijn ontworpen voor uitdagende omgevingen en voldoen aan elke behoefte voor primair of stand-by vermogen. Al onze motoren zijn voor beide doeleinden geschikt. Dit resulteert in lagere totale aanschafkosten en minder opslagruimte voor onderdelen, aangezien één motor beide taken kan uitvoeren.

Collectieve expertise

COLLECTIEVE EXPERTISE

De Volvo Penta motorreeks is het resultaat van ruim 100 jaar ervaring en innovatie. Als onderdeel van de Volvo Group profiteren we van onze collectieve technische expertise wat zich vertaalt in innovatieve, beproefde en geteste technologie: motoren die echt een verschil maken. Gemeenschappelijke kenmerken voor onze motoren zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid, naast een unieke brandstofefficiency en wereldwijde ondersteuning. Volvo Penta levert het vereiste vermogen, waar en wanneer u dat nodig heeft.

Nieuws en referenties

Pluspunten van de Volvo Penta producten

Volvo Penta Economy

Laag brandstofverbruik

Volvo Penta motoren bieden allerlei kostenbesparende voordelen. Onze motoren zijn ontwikkeld om duurzaam en zuinig te werken, wat op de lange termijn leidt tot lage kosten.

Laag brandstofverbruik
Volvo Penta Uptime

Beschikbaarheid

Volvo Penta streeft er vooral naar om uw bedrijf te laten draaien met volledige capaciteit. Daarom ligt onze focus op veelzijdige en betrouwbare gensetmotoren, voor maximale uptime en inzetbaarheid.

Beschikbaarheid
Volvo Penta Flexibility

Flexibiliteit

De gensetmotoren van Volvo Penta zijn bestemd voor een grote reeks installaties voor het genereren van stroom. Ze maken allemaal onderdeel uit van hetzelfde platform, wat installatie en onderhoud vergemakkelijkt.

Flexibiliteit
Emissie technologie

Emissietechnologie

De Volvo Penta motoren zijn ontwikkeld om te voldoen aan de allernieuwste, internationale emissiewetgeving. We houden in elke fase van het proces rekening met de wensen van regionale markten en voldoen zowel tijdens de productie als de gehele levensduur van het product aan de eisen.

Emissietechnologie
Dealer locator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator