Motoren voor genereren van stroom

Stand-by

Stand-bystroomverbruik

Met Volvo Penta motoren voor stand-byvermogen profiteert u van betrouwbaar startvermogen en betrouwbaar back-upvermogen met een hoog rendement, wanneer en waar u dat nodig heeft.

Motorreeks
Primair stroomverbruik

Primair stroomverbruik

Volvo Penta motoren voor primair vermogen leveren een continue en betrouwbare stroomtoevoer voor uw activiteiten. De motoren blinken uit in duurzaamheid en betrouwbaarheid, u kunt er gerust op zijn dat uw bedrijf op volledige capaciteit draait.

Motorreeks

Nieuws en referenties

Besparing van $ 113.000 op brandstof per jaar met Volvo Penta D16

De motor van het Amerikaanse bedrijf Thompson Recycle Company draait zeven dagen per week en 24 uur per dag gedurende negen maanden van het jaar. Bij de motorkeuze waren betrouwbaarheid en brandstofverbruik doorslaggevend. Volvo Penta D16 is de ...

Volvo Penta introduceert eerste Stage V mobiele gensetmotor op MEE

Op de Middle East Electricity-expo in maart onthult Volvo Penta de eerste D16, de met Stage V compatibele mobiele gensetmotor.

...

Volvo Penta levert krachtig hulpmiddelen voor Indiaas farmaceutisch bedrijf

Volvo Penta en gensetdealer Rai & Sons hebben hun krachten gebundeld voor het leveren van robuuste units en uitstekende aftermarketservices aan de Indiase farmaceutische industrie. Eén van de klanten is het internationale bedrijf ...

Volvo Penta Industrieel

Volvo Penta Industrial – Het hart dat altijd blijft kloppen

Afspelen
Uw OEM partner

Uw OEM partner

Bij Volvo Penta hebben we al heel lang ervaring in het samenwerken met OEM's. We streven ernaar succesvolle partnerschappen op te bouwen waar het gehele bedrijf profijt van heeft, door een uitgebreide reeks gensets te bieden die zijn aangepast aan de specifieke eisen van onze klanten.

Uw OEM partner
Operators ondersteunen

Onafhankelijke leverancier

Volvo Penta bouwt niet zomaar gensets en we concurreren nooit met onze OEM-partners. In plaats daarvan zorgen we dat we motoren leveren die optimaal functioneren en inzetbaar zijn. In deze hoedanigheid zetten we ons in voor de business en het succes van onze partners.

Onafhankelijke leverancier

Onderdelen en service

Wereldwijd dealernetwerk

Wereldwijd dealernetwerk

Het industriële dealernetwerk van Volvo Penta, met 750 erkende dealers wereldwijd, groeit en wordt constant ontwikkeld om te voldoen aan onze geografische aanwezigheid zodat we dichtbij u zijn.

Wereldwijd dealernetwerk
Action Service

Volvo Penta Action Service

Wat uw probleem of behoefte ook is, we zijn nooit ver weg. Assistentie 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, in 28 talen.

Volvo Penta Action Service
Netwerk voor onderdelendistributie

Netwerk voor onderdelendistributie

Als onderdeel van de Volvo Group profiteren we van een van de meest efficiënte netwerken voor onderdelendistributie in de sector: Global Volvo Logistics.

Netwerk voor onderdelendistributie
Informatie vinden

Zoekt u handleidingen en handboeken?

INFORMATIE ZOEKEN OVER MOTOREN

Vind uw motor
Dealer locator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator