Uw OEM partner

Uw OEM partner

WAARDE CREËREN – VAN BEGIN TOT EIND

Bij Volvo Penta is nauwe samenwerking met OEM's vanzelfsprekend. We zetten onze enorme ervaring met een brede reeks marktsegmenten, toepassingen en apparatuur in, om het verschil te maken. We streven ernaar inzicht te krijgen in uw specifieke behoeften en bouwen partnerschappen waar onze partners profijt van hebben. We leveren niet alleen robuuste en betrouwbare motoren, maar we ondersteunen ook projecten gedurende de gehele levensduur van de machines, van de ontwerpfase tot en met het installeren en de aftermarket.

Basisplatform

Een basisplatform delen

De motoren in de Volvo Penta reeks voor off-road toepassingen delen een basisplatform. Dat is een groot pluspunt voor OEM's die gebruikmaken van meerdere motorafmetingen bij hun producttoepassingen. Door het basisplatform is ook het ontwerpen van nieuwe apparatuur en machines eenvoudiger.

Basisplatform

Eenvoudige installatie

De Volvo Penta motoren zijn ontworpen voor eenvoudige installatie. Hoe eenvoudiger de montage, hoe minder kans op installatiefouten of toekomstige storingen. Met de lichtgewicht en compacte motoren kunnen eenvoudig machines en apparatuur worden gebouwd, zelfs als er weinig ruimte is. De installatie wordt vereenvoudigd door de essentiële motoronderdelen op dezelfde locaties te plaatsen op het motorblok.

Samenwerking

SAMENWERKING

Dankzij de nauwe samenwerking met onze OEM's kunnen we kennis en expertise delen, waardoor complete pakketten kunnen worden ontwikkeld die maximale prestaties en functionaliteit geven in elke toepassing. Door goed te luisteren naar zowel OEM's als eindgebruikers en er nauw mee samen te werken, ontwikkelen we de meest geschikte oplossingen voor de uit te voeren taak.

We kennen uw business

Door onze langdurige samenwerking met operators, ontwerpers en ’s werelds grootste OEM’s, kunnen we zeggen dat we de business van onze klant kennen. We zorgen ervoor dat we op de hoogte zijn van de grootste uitdagingen, of dat het nu gaat om het beste te halen uit de nieuwe technologie, het runnen van een winstgevend bedrijf of voldoen aan milieu-eisen.

Assistentie bij installaties

De klanten van Volvo Penta kunnen altijd rekenen op volledige installatieondersteuning van het technisch verkoopteam van Volvo Penta. We leveren aangepaste motorontwerpen en technische assistentie met praktijktesten. Alles wat nodig is om ervoor te zorgen dat uw bedrijf zijn volledige capaciteit benut.

Onderdeel van de Volvo Group

Volvo Penta maakt onderdeel uit van de Volvo Group, wat inhoudt dat we altijd profiteren van de gedeelde kennis van de wereldwijde activiteiten van Volvo om te zorgen voor efficiënte bedrijfsvoering. Bovendien betekent dit dat we beschikken over een wereldwijd dealernetwerk en infrastructuur, terwijl we ook lokale ondersteuning van topkwaliteit bieden.

Dealer locator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator