Effectieve ondersteuning en services

Operators ondersteunen

Effectieve ondersteuning en services

Geavanceerde motoren en probleemloze werking – dat is waar Volvo Penta voor staat. Ondersteuning en assistentie zijn net zo belangrijk als het in stand houden van een doelmatige bedrijfsvoering. Met een partnerschap van Volvo Penta kunnen we u altijd voorzien van eenvoudige toegang tot service en ondersteuning via ons wereldwijde dealernetwerk.

Aftermarketondersteuning

Wereldwijde logistiek en ondersteuning, lokale kennis

Klanten van Volvo Penta kunnen profiteren van een netwerk van lokale Volvo Penta dealers dat 130 landen beslaat, en daarnaast van ons wereldwijde onderdelendistributienetwerk van wereldklasse. Onderdelen worden snel geleverd, waar u ook actief bent. Door de Extended Coverage toe te voegen creëert u bovendien de allerbeste voorwaarden voor een soepel werkend bedrijf.

Onderdelen en service
Volvo Penta Action Service

Volvo Penta Action Service

Ons wereldwijde dealernetwerk, uw eerste aanspreekpunt, wordt ondersteund door Volvo Penta Action Service, dat 24-uurs assistentie verleent, elke dag van het jaar en in 28 talen. Wanneer u op locatie assistentie of technische ondersteuning nodig heeft, brengt de operator u in contact met de dichtstbijzijnde Volvo Penta dealer met de juiste kwalificaties.

Volvo Penta Action Service
Ontworpen vanuit de operator

Ontworpen vanuit de operator

Onze motoren zijn ontworpen om het werk van de operator te vereenvoudigen. De motoren zijn voorzien van speciale servicehoeken waar alle servicepunten van de motoren bij elkaar zijn geplaatst, wat onderhoud vergemakkelijkt, vooral in krappe ruimtes. Om het onderhoud in krappe ruimtes nog verder te vergemakkelijken kan Volvo Penta optioneel ook slimme apparatuur leveren voor het op afstand regelen van peilstokken of olie bijvullen.

Totale eigendomskosten

Over een periode van vijf jaar bedragen de brandstofkosten maar liefst 95% van uw totale bedrijfskosten voor off-road toepassingen. De zeer brandstofzuinige en duurzame motoren van Volvo Penta hebben een optimale aandrijfcyclus, zodat u de kosten kunt beperken en uw winstgevendheid op de lange termijn kunt verbeteren. Brandstofverbruik en emissies worden verder verlaagd met de optionele, intelligente Start/Stop-functie waardoor u nog meer kunt besparen.

Bewezen technologie

Een robuuste en beproefde lijnopstelling van het motorblok vormt de basis voor duurzaamheid en probleemloze werking. Alle gebruikers van off-road machines die zijn uitgerust met Volvo Penta motoren profiteren van de innovaties en de deskundigheid van de Volvo Group. Bij Volvo Penta noemen we dat ”bewezen technologie”.

Dealer locator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator