Waarom Volvo Penta

Waarom Volvo Penta

EEN EEUW AAN ERVARING – ENERGIE VOOR DE WERELD

Bij Volvo Penta hebben we ruim 100 jaar ervaring in de industriële sector. We maken onderdeel uit van de Volvo Group, wereldwijd marktleider in dieseltechnologie, zodat u profiteert van de ervaringen van de hele groep. Gedeelde technologie, systemen, aftermarketprocessen en infrastructuren zorgen voor een efficiënte werking.

We zijn aanwezig in meer dan 130 markten. Ons complete, wereldwijde aftermarketaanbod helpt u en uw klanten om de waarde van uw investering optimaal te benutten en te profiteren van een maximale beschikbaarheid en productiviteit.

Uw OEM partner

Uw OEM partner

Bij Volvo Penta hebben we al heel lang ervaring in het samenwerken met OEM's. We streven ernaar succesvolle partnerschappen op te bouwen waar het gehele bedrijf profijt van heeft, door een uitgebreide reeks motoren te bieden die zijn aangepast aan de specifieke eisen van onze klanten.

Uw OEM partner
Operators ondersteunen

Operators ondersteunen

Originele motoren en producten van Volvo Penta staan voor kwaliteit. Maar voor een probleemloze werking kunnen Volvo Penta partners bovendien vertrouwen op ondersteuning en services die erop zijn gericht de efficiency nog verder te verhogen.

Operators ondersteunen
Volvo Penta Pluspunten

Volvo Penta Pluspunten

Door te kiezen voor Volvo Penta producten kiest u voor beproefde technologie en pluspunten op het gebied van uptime, brandstofzuinigheid, flexibiliteit en emissietechnieken. Voordelen die het verschil uitmaken en ervoor zorgen dat uw bedrijf met volledige capaciteit draait.

Voordelen
Onderdeel van de Volvo Group

Onderdeel van de Volvo Group

Volvo Penta maakt deel uit van de Volvo Group, een van 's werelds belangrijkste ontwikkelaars en producenten van zware dieselmotoren. Dit houdt in dat we onderdeel uitmaken van een mondiale infrastructuur, waarin we ervaring, kennis en innovaties delen, en een wereldwijd supportnetwerk voor de aftermarket.

Onderdeel van de Volvo Group
Dealer locator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator