Vermogen en Productiviteit

VERMOGEN EN PRODUCTIVITEIT

De Volvo Penta dieselmotoren voor off-road toepassingen kenmerken zich door veelzijdigheid met hoge prestaties, een grote betrouwbaarheid, een laag brandstofverbruik en lage emissieniveaus. De motoren zijn ontwikkeld om te voldoen aan de eisen die onze OEM's stellen: laag gewicht, compact design, eenvoudige installatie en optionele uitrustingspakketten. Daardoor zijn ze bij uitstek geschikt voor uiteenlopende machines en toepassingen in tal van sectoren.

Collectieve expertise

COLLECTIEVE EXPERTISE

De Volvo Penta motorreeks is het resultaat van ruim 100 jaar ervaring en innovatie. Als onderdeel van de Volvo Group profiteren we van onze collectieve technische expertise wat zich vertaalt in innovatieve, beproefde en geteste technologie: motoren die echt een verschil maken. Gemeenschappelijke kenmerken voor onze industriële motoren zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid, naast een unieke brandstofefficiency en wereldwijde ondersteuning. Volvo Penta levert het vereiste vermogen, waar en wanneer u dat nodig heeft.

Nieuws en referenties

De pluspunten van de oplossingen van Volvo Penta

Volvo Penta Economy

Laag brandstofverbruik

Volvo Penta motoren bieden allerlei kostenbesparende voordelen. Onze motoren zijn duurzaam en zuinig en zorgen op de lange termijn voor kostenbesparingen.

Laag brandstofverbruik
Volvo Penta Uptime

Beschikbaarheid

Volvo Penta streeft er vooral naar om uw bedrijf te laten draaien met volledige capaciteit. Daarom streven we voor elk detail naar efficiency en betrouwbaarheid, met maximale beschikbaarheid en productiviteit als resultaat.

Beschikbaarheid
Volvo Penta Flexibility

Flexibiliteit

De veelzijdige Volvo Penta motoren zijn gebouwd voor een brede reeks toepassingen, ongeacht de afmetingen en zonder concessies te doen aan kwaliteit of betrouwbaarheid.

Flexibiliteit
Emissietechnologie

Emissietechnologie

De Volvo Penta motoren zijn ontwikkeld om te voldoen aan de allernieuwste, internationale emissiewetgeving. We houden in elke fase van het proces rekening met de wensen van regionale markten en voldoen zowel tijdens de productie als de gehele levensduur van het product aan de eisen.

Emissietechnologie
Dealer locator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator