Beschermt uw investering

Garantie

Beschermt uw investering

Voor Volvo Penta producten geldt de Internationale Beperkte Garantie van Volvo Penta (VS – zie de garantieverklaring van Volvo Penta voor Noord-Amerika) volgens de voorwaarden en bepalingen in het boekje Warranty and Service (Garantie en service). Met de extra optie van uitgebreide dekking tot maximaal vijf jaar kunt u uw bescherming afstemmen zodat die zo robuust is als de motor zelf.

Wat is inbegrepen

Voor off-road motoren is de garantie 24 maanden geldig of maximaal drieduizend (3000) bedrijfsuren, afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt, en waarbij voor de eerste 12 maanden een onbeperkt aantal draaiuren geldt. Voor Volvo Penta producten geldt de Internationale Beperkte Garantie van Volvo Penta (VS – zie de garantieverklaring van Volvo Penta voor Noord-Amerika) volgens de voorwaarden en bepalingen in het boekje Warranty and Service (Garantie en service).

Industrial Extended Coverage - IXC

Industrial Extended Coverage - IXC

Voor bescherming die verder gaat dan de internationale of beperkte landelijke garanties biedt Volvo Penta Industrial Extended Coverage (IXC). Deze omvat de complete motor of de belangrijkste componenten, zodat u de dekking kunt aanpassen aan uw eigen behoeften.

Extended coverage
Wereldwijd netwerk, lokale expertise

Wereldwijd netwerk, lokale expertise

Alle garanties, vragen en gerelateerde reparaties worden afgehandeld door uw lokale dealer van Volvo Penta. Om te zorgen dat u de beste dekking krijgt, ongeacht of dit is voor de motor, onderdelen of accessoires, wendt u zich tot uw lokale Volvo Penta dealer voor meer informatie.

Dealerlocator
Garantie voor originele onderdelen en accessoires van Volvo Penta

Garantie voor originele onderdelen en accessoires van Volvo Penta

Volvo Penta biedt een standaardgarantie van 12 maanden op alle originele onderdelen en accessoires van Volvo Penta. Op onderdelen met Volvo Penta garantie die zijn aangeschaft bij en gemonteerd door een erkende Volvo Penta dealer wordt een garantie van 24 maanden gegeven. Niet alleen het onderdeel zelf valt onder de garantie, maar ook de arbeidsuren voor het monteren van het onderdeel.

Standaardgarantie: 12 maanden

Originele Volvo Penta onderdelen en accessoires die zijn geleverd maar niet gemonteerd door een erkende Volvo Penta dealer, worden gedekt door onze standaardgarantie van 12 maanden.

Garantie voor gemonteerde onderdelen: 24 maanden

Originele Volvo Penta onderdelen en accessoires die zijn geleverd en gemonteerd door een geautoriseerde Volvo Penta werkplaats, worden gedekt gedurende 24 maanden, inclusief de arbeidsuren voor het monteren van het onderdeel.

Zowel de standaardgarantie voor 12 maanden als de garantie voor 24 maanden op door een Volvo Penta dealer ingebouwde onderdelen zijn uitgesloten van normale slijtage. De garantie op gemonteerde onderdelen geldt voor 24 maanden of 3000 uur (industrieel, met uitzondering van stand by-stroomvoorziening en noodbrandbluspompen, waarvoor 1000 uur geldt), afhankelijk van wat het eerst voorkomt.

Dealer locator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator