Wereldwijd dealernetwerk, lokale expertise

Wereldwijd dealernetwerk

Wereldwijd dealernetwerk, lokale expertise

Steeds meer operators over de hele wereld maken gebruik van de industriële motoren van Volvo Penta. Daarom groeit ons industriële dealernetwerk constant en wordt het steeds aangepast en uitgebreid aan onze geografische aanwezigheid. Zo kunnen we aan uw eisen voldoen, waar u ook maar actief bent. Het industriële dealernetwerk van Volvo Penta, met circa 750 erkende dealers wereldwijd, levert service en ondersteuning zodat u uw productiviteit kunt optimaliseren gedurende de hele levenscyclus van de motor.

Onze industriële dealers zijn niet alleen getraind in de laatste technologie en reparatieprocessen van Volvo Penta, maar ze moeten ook voldoen aan onze industriële normen voor dealers, die zijn opgesteld om een consistente service en ondersteuning van topkwaliteit te garanderen. De bedrijfsnormen voor onze dealers volgen de kernwaarden van Volvo Penta zoals kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu:

  • Technische kennis, met inbegrip van geavanceerde diagnoses
  • 24/7 toegankelijk
  • Ondersteuning ter plekke
  • Uitstekende beschikbaarheid van onderdelen
  • Snelle reparaties en snelle reactie op vragen van klanten

Om een optimale service en ondersteuning te leveren, bieden wij doorlopende producttraining en voeren we regelmatige vaardigheidsbeoordelingen uit, zodat u verzekerd bent van de lokale expertise die is vereist om uw bedrijf te laten draaien.

Dealer locator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator