Service en ondersteuning

ORIGINELE SERVICE AFGESTEMD OP UW BEHOEFTEN

De Volvo Penta industriële dealers bieden de expertise en de hoogwaardige onderdelen die zijn vereist om optimale prestaties, betrouwbaarheid en een laag brandstofverbruik te garanderen gedurende de levensduur van uw motor. De werkplaatsen van dealers zijn uitgerust met geavanceerde diagnosesystemen, een compleet assortiment speciale gereedschappen en de allernieuwste onderhoudsdocumentatie. Onderhoud en reparaties worden uitgevoerd door gekwalificeerde monteurs die continu worden bijgeschoold, waarbij ze alleen gebruikmaken van originele onderdelen van Volvo Penta.

Uw lokale Volvo Penta dealer kent uw motor en biedt service- en ondersteuningsoplossingen die kunnen worden afgestemd op uw specifieke wensen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw bedrijf altijd de volledige capaciteit benut.

Wereldwijd dealernetwerk

Wereldwijd dealernetwerk

Het industriële dealernetwerk van Volvo Penta, met circa 750 erkende dealers wereldwijd, biedt service en ondersteuning zodat u uw productiviteit kunt optimaliseren gedurende de hele levenscyclus van de motor.

Wereldwijd dealernetwerk
Volvo Penta Action Service

Volvo Penta Action Service

Volvo Penta Action Service biedt 24 uur per dag assistentie, elke dag van het jaar en in 28 talen.

Volvo Penta Action Service
Onderhoudscontracten

Onderhoudscontracten

Volvo Penta onderhoudscontracten zijn opgezet om u te helpen bij het maximaliseren van de beschikbaarheid, het verlagen van de eigendomskosten en een betere kostencontrole.

Onderhoudscontracten
Olieanalyse

Olieanalyse

Als u regelmatig Olieanalyse van Volvo Penta uitvoert, krijgt u een uitgebreide diagnose over de toestand van de motor.

Olieanalyse
Volvo Penta Garantie

Garantie

Volvo Penta producten worden gedekt door de Volvo Penta Internationale beperkte garantie. Lees hier meer over de voordelen van onze garantie.

Garantie
Extended coverage

Extended coverage

Meer uren werken met volledige dekking. Langere bedrijfstijd en minder onverwachte reparatiekosten met het uitgebreide dekkingsprogramma.

Extended coverage
Dealer locator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator