Onderdelen

Kwaliteitsonderdelen voor blijvende prestaties

Originele onderdelen van Volvo Penta worden met dezelfde strenge specificaties vervaardigd als bij het bouwen van de motor in de fabriek. De precieze pasvorm zorgt dat alle onderdelen van uw motor perfect samenwerken. Met de juiste onderdelen die zijn vervaardigd volgens de juiste specificaties, kan de motor zuinig werken met lage brandstofkosten en een minimale uitstoot. Met originele onderdelen van Volvo Penta kunt u zich verzekeren van continue topprestaties en betrouwbaarheid, die uiteindelijk leiden tot verhoogde beschikbaarheid en productiviteit.

Voordelen van de originele onderdelen van Volvo Penta

  • Exacte toleranties en de juiste specificaties van de motor
  • Optimale prestaties, betrouwbaarheid en een lange levensduur
  • Up-to-date met de laatste technische wijzigingen
  • Perfecte pasvorm voor sneller onderhoud en betrouwbaarheid
  • Behoud van optimale brandstofefficiëntie
  • Gedekt door de standaardgarantie van Volvo Penta voor 12 of 24 maanden indien ingebouwd door een goedgekeurde Volvo Penta dealer
Het aanbod van onderdelen voor Volvo Penta

Onderhoudsonderdelen

Onze reeks originele onderhoudsonderdelen van Volvo Penta zijn allemaal ontworpen en uitvoerig getest om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen van Volvo Penta, zodat maximale betrouwbaarheid, prestaties en bescherming van de motor worden gewaarborgd. 

Onderhoudsonderdelen
Ruilonderdelen Volvo Penta

Ruilonderdelen

Het Volvo Penta Exchange systeem geeft toegang tot een uitgebreide reeks door de fabriek gereviseerde onderdelen, die een betaalbaar alternatief vormen voor reparatie en revisie.

Ruilonderdelen
Reparatie- en revisiepakketten

Reparatie- en revisiepakketten

Reparatie- en revisiepakketten, met uitsluitend originele onderdelen van Volvo Penta, worden aangeboden tegen een prijs die lager is dan wanneer u elk onderdeel afzonderlijk zou kopen.

Reparatie- en revisiepakketten
Garantie voor onderdelen

Garantie voor onderdelen

Originele onderdelen van Volvo Penta worden gedekt door onze standaardgarantie van 12 maanden, die kan worden uitgebreid naar 24 maanden als het onderdeel wordt gemonteerd door een Volvo Penta erkende dealer.

Garantie voor onderdelen
Netwerk voor onderdelendistributie

Netwerk voor onderdelendistributie

Volvo Group Logistics Services voorziet het gehele Volvo Penta dealernetwerk van een supply chain en logistieke diensten van wereldklasse. Zo kunt u ervan op aan dat u de juiste onderdelen krijgt, op de juiste plaats én op het juiste tijdstip.

Netwerk voor onderdelendistributie
Find and buy parts

Voor blijvend goede prestaties

Originele Volvo Penta onderdelen

Onderdelen zoeken en kopen
Dealer locator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator