Onderdelenservice

Onderdelen en service

Uw bedrijf blijft draaien op volle capaciteit

In de meer dan 100 jaar dat Volvo Penta nauw samenwerkt met machine- en werktuigfabrikanten en operators, heeft Volvo Penta een uitgebreide expertise en infrastructuur opgebouwd die nodig zijn om wereldwijd service en ondersteuning te bieden.

U kunt vertrouwen op het wereldwijde Volvo Penta dealernetwerk met lokale expertise, de ondersteuning door het omvangrijke Volvo Group onderdelendistributiesysteem én op Volvo Penta Action Service. Al deze diensten zijn ontworpen om uw productiviteit en beschikbaarheid te verhogen en uw investering te beschermen. Volvo Penta en ons dealernetwerk werken met u samen, zodat u zich kunt richten op uw kerntaken.

Wereldwijd dealernetwerk

Het industriële dealernetwerk van Volvo Penta, met 750 erkende dealers wereldwijd, groeit en wordt constant ontwikkeld om te voldoen aan onze geografische aanwezigheid zodat we dichtbij u zijn.

Netwerk voor onderdelendistributie

Doordat we onderdeel uitmaken van de Volvo Group, profiteren we van de meest efficiënte distributienetwerken voor onderdelen in de sector. Global Volvo Logistics is actief op 17 sleutelposities verspreid over de hele wereld, zodat u de juiste onderdelen krijgt op de juiste plaats en op het juiste tijdstip. 

Volvo Penta Action Service

Volvo Penta Action Service, onze telefonische storings- en ondersteuningsdienst, zorgt voor ondersteuning en assistentie, 24 uur per dag, elke dag van het jaar, waar u ook bent.

Onderdelenservice

Wereldwijde service en ondersteuning van Volvo Penta

Spelen
Originele Volvo Penta onderdelen

Onderdelen

Profiteer optimaal van uw motor met originele Volvo Penta onderdelen, die zijn ontworpen, gefabriceerd en getest voor optimale prestaties, betrouwbaarheid en een lange levensduur.

Onderdelen
Service en ondersteuning

Service en ondersteuning

Uw lokale Volvo Penta dealer kent uw motor beter dan wie dan ook en biedt service en ondersteuning die kan worden afgestemd op uw specifieke wensen, zodat u zich kunt concentreren op uw kerntaken.

Service en ondersteuning
Uw motor

Uw motor

Zoek en download handleidingen en ander productgerelateerd materiaal voor uw Volvo Penta motor.

Uw motor
Find and buy parts

Voor blijvend goede prestaties

Originele Volvo Penta onderdelen

Onderdelen zoeken en kopen
Dealer locator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator