Volvo Penta

Over ons

Vermogen voor de hele wereld

Volvo Penta is met circa 3500 dealers in meer dan 130 landen wereldwijd een toonaangevende fabrikant van motoren en complete aandrijfsystemen voor boten, schepen en industriële toepassingen. Het motorprogramma omvat diesel- en benzinemotoren met vermogens die uiteenlopen van 12 tot 900 pk. Volvo Penta maakt deel uit van de Volvo Group, een van de belangrijkste fabrikanten van zware trucks, bussen en bouwmachines ter wereld.

Dit is Volvo Penta

Dit is Volvo Penta

Volvo Penta is wereldwijd een toonaangevende leverancier van motoren en vermogensoplossingen voor maritieme en industriële toepassingen. De nauwe samenwerking met onze klanten, onze innovaties en onze honderd jaar ervaring leveren allesomvattende oplossingen die echt een verschil uitmaken. Lees meer over wat we doen en waar we in geloven.

Dit is Volvo Penta
Nieuws en Media

Nieuws en Media

Volvo Penta is een bedrijf met een wereldwijde aanwezigheid. Onze bedrijven brengen ons naar de vier uithoeken van de wereld, op het land en op zee. Bekijk ons aanbod en ons bedrijf. Lees het nieuws van onze organisatie als u wilt weten hoe u met ons in contact komt en hoe u met ons over de hele wereld kunt communiceren.

Nieuws en Media
Werken bij Volvo

Carrière

Onderdeel uitmaken van de toekomst van Volvo Penta

Meer informatie