Op het land

Op het land

Made to move you

Volvo Penta levert eersteklas vermogensoplossingen voor off-road toepassingen over de hele wereld. Voor apparatuurfabrikanten en gebruikers. Van mijnbouwactiviteiten die 24 uur per dag diep in de aardlagen plaatsvinden tot essentiële bouwapparatuur die de nieuwe toekomst vormgeven. Van het bouwen van wegen en grondverzet tot havenactiviteiten.

Met een perfecte combinatie van kracht en veelzijdigheid voorzien de motoren van Volvo Penta industriële activiteiten van duurzame en betrouwbare prestaties. Voeg hier service en ondersteuning voor een maximale inzetbaarheid aan toe, waar ter wereld uw bedrijf ook zit. Wij streven naar productiviteit voor u en wij zijn de partner van wie u echt op aankunt, waar dan ook en wanneer dan ook.

Industrieel off-road

Off-road

Volvo Penta off-road motoren zijn robuust, betrouwbaar, schaalbaar en zeer zuinig. Ze bieden de perfecte combinatie van veelzijdigheid en kracht voor maximale inzetbaarheid en productiviteit.

Off-road oplossingen
Power generation

Power generation

Van constant primair vermogen tot standby back-upvermogen biedt Volvo Penta duurzame en betrouwbare oplossingen voor het opwekken van stroom, die essentieel vermogen leveren waardoor mensen, bedrijven en de samenleving zich verder kan ontwikkelen.

Oplossingen voor het Power generation
Dealer locator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator