Op zee

Op zee

Made to move you

We staan u bij als u op zee zit, of u nu op vakantie bent met uw boot of vanaf de stuurplek een zwaar transportschip bestuurt. Met de innovaties van Volvo Penta heeft u controle over het vermogen dat u overal naartoe brengt. En dat in de veilige wetenschap dat u kunt vertrouwen op uw motor en de kracht van een wereldwijd en toegankelijk servicenetwerk. Dankzij onze maritieme expertise hebben we de scheepsvaartsector steeds opnieuw beïnvloed. Daarbij richten we ons op efficiëntie en duurzaamheid en altijd op de wensen van onze klanten.

Pleziervaart Volvo Penta

Pleziervaart

Volvo Penta is een van 's werelds grootste producenten van dieselmotoren voor pleziervaartuigen en de belangrijkste ontwikkelaar van maritieme aandrijfsystemen. Onze filosofie van Zorgeloos vaarplezier is de drijvende kracht achter innovaties zoals Volvo Penta IPS (Inboard Performance System) en Forward Drive. Deze baanbrekende oplossingen maken varen eenvoudig, ontspannen en plezierig.

Pleziervaart
Bedrijfsvaart Volvo Penta

Bedrijfsvaart

Transporten over zee en rivieren, de kustwacht, passagiersvervoer en vaartuigen voor windmolenparken vertrouwen allemaal op de prestaties, de betrouwbaarheid en duurzaamheid van hun motoren. Volvo Penta biedt aandrijfsystemen en motoren voor aandrijvingen, hulpapparatuur en complete sets scheepsgeneratoren: allemaal om te voldoen aan het grote aantal vereisten van de commerciële scheepsvaartsector. 

Bedrijfsvaart
Dealer locator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator