Totale oplossingen

Innovatieve oplossingen

Oplossingen voor de toekomst

Volvo Penta staat bekend om baanbrekende en slimme oplossingen: innovatie zit in ons DNA. We zoeken voortdurend de grenzen op en krijgen energie door het oude en het bekende te overtreffen. We streven vol verlangen naar innovatie en anticiperen op de wensen van onze klanten, op elk gebied waarin we werken. De oplossingen worden grondig beproefd en getest, voordat ze op de markt worden gebracht. We omarmen vooruitgang en zijn steeds op zoek om niet alleen het leven en de bedrijven van onze klanten te verbeteren, maar ook van de samenleving als geheel.

ONZE INNOVATIES

Dit zijn slechts enkele van de vele belangrijke innovaties waarom Volvo Penta bekend is.

Gefocust op vooruitgang

Gefocust op vooruitgang

Radicale vernieuwing is Volvo Penta niet vreemd. Gedachtengoed dat veranderingen teweegbrengt voor de vaarwereld en voor industriële motoren. Het resultaat is dat Volvo Penta wereldwijd marktleider is op het gebied van complete vermogensoplossingen. Door de zorg voor de wereld om ons heen te integreren in onze technieken voorzien we de wereld van oplossingen die niet alleen effectief en krachtig zijn, maar ook brandstofzuinig.

Onze toepassingstechnici helpen klanten over de hele wereld om onze innovatieve technologie op baanbrekende manier te integreren, zodat aan hun eisen wordt voldaan en maximale productiviteit wordt bereikt. Als onderdeel van de wereldwijde Volvo Group profiteren we van de collectieve kennis en expertise van de Group. Dit bracht synergieën teweeg op het gebied van technische ontwikkelingen en toekomstgerichte innovatie: veiliger, schoner, slimmer, efficiënter en krachtiger.

Betrouwbare en beproefde technologie

Betrouwbare en beproefde technologie

De motoren van Volvo Penta zijn het resultaat van ruim 100 jaar ervaring. De dieselmotortechnologie van de Volvo Group is grondig getest in trucks, bussen, bouwapparatuur, en een brede reeks machine- en uitrustingsinstallaties in tal van bedrijfstakken over de hele wereld. Onze motoren zijn het resultaat van de expertise van Volvo Penta. Ook zijn ze allemaal grondig getest in onze testcentra. De betrouwbare werking is beproefd op het land en op zee, in alle klimaten, van vrieskou tot enorme brandende hitte, droogte en vochtigheid, en onder extreme werkomstandigheden. 

Dealer locator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator