Partnerschappen opbouwen

Partnerschappen opbouwen

Samen succes boeken

Een merk is zo goed als zijn ambassadeurs. Bij Volvo Penta werken we nauw samen met ons internationale netwerk van leveranciers en klanten. Daarmee zijn ze een essentieel onderdeel van onze bedrijfsvoering. We kiezen onze samenwerkingspartners met zorg. OEM's en eindgebruikers zijn met recht de stuwende kracht van ons bedrijf, dus luisteren we goed naar hen en stemmen we onze producten af op hun behoeften.

We verbeteren en leren door te reageren op hun feedback en eisen, waarvan we gebruikmaken om onze eigen expertise uit te breiden. Zo kunnen we langdurige partnerschappen opbouwen die voor beide partijen gunstig zijn en waardoor onze klanten successen boeken.

Waarde creëren, van begin tot eind

Waarde creëren, van begin tot eind

Bij Volvo Penta is nauwe samenwerking met partners zoals OEM's, dealers en ontwerpers iets vanzelfsprekends. We maken gebruik van onze enorme ervaring in een brede reeks marktsegmenten, toepassingen en apparatuur, zowel aan land als op zee, om het verschil te maken.

We streven ernaar inzicht te krijgen in de specifieke eisen van onze klanten, en partnerschappen op te bouwen die gunstig zijn voor onze klanten en partners, en hun klanten. We leveren niet alleen robuuste en betrouwbare vermogensoplossingen, maar we ondersteunen ook projecten gedurende de gehele gebruiksduur van het jacht, het schip of de machine - van de ontwerpfase tot en met installatie en aftermarket.

Innovatie zit in ons DNA

Innovatie zit in ons DNA

Innovatie en technologische verbeteringen zijn kenmerkend voor het gedachtengoed van Volvo Penta. De oplossingen die we ontwikkelen en de voordelen die dat oplevert, zorgen dat klanten steeds meer vertrouwen hebben in onze capaciteiten. We anticiperen op de behoeften van onze klanten en werken aan het aanpassen en afstemmen van de vereisten van morgen. We benutten de collectieve ervaring van de hele Volvo Group waardoor onze diverse bedrijfssegmenten elkaar versterken. We streven steeds naar baanbrekende producten voor toekomstgerichte en zakelijke oplossingen, die het leven en het werk van onze klanten en partners verbeteren. 

Lees meer over de innovaties van Volvo Penta
Bewezen efficiëntie

Bewezen efficiëntie

De producten en geïntegreerde oplossingen van Volvo Penta hebben hun efficiëntie steeds opnieuw bewezen, in diverse toepassingen. Van extra snelheid en acceleratie voor kleine pleziervaartuigen en luxueuze jachten tot betrouwbaar vermogen voor zware industriële toepassingen en scheepsgeneratoren, onze motoren helpen de bedrijfsprestaties en productiviteit over de hele wereld te verbeteren. Een perfecte passing: waar en wanneer dit het meest nodig is.

Dealer locator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator