Onderdeel van de Volvo Group

Onderdeel van de Volvo Group

Gedeelde ervaring, gedeeld succes

Als onderdeel van de Volvo Group profiteert Volvo Penta van de gedeelde kennis, technische know-how en logistieke infrastructuur van de gehele Group. We groeien en breiden uit door te delen, via synergieën binnen de hele Group.

Samen sterker

Samen sterker

De krachtige en uitgebreide productreeks van de Volvo Group, samen met een wereldwijde aftermarketondersteuning, is ontwikkeld en aangepast om te voldoen aan allerlei eisen van klanten van over de hele wereld. Als onderdeel van de Volvo Group profiteert Volvo Penta van de betrouwbare technologie die door de gehele Group is bewezen. Door het gezamenlijke gebruik van het deskundige, wereldwijde logistieke servicenetwerk kunnen we onze klanten voorzien van de ondersteuning en service die ze nodig hebben, ongeacht waar ze zich bevinden.

Bijdrage Volvo Penta

Collectieve kennis en ervaring

Overal waar Volvo Penta is, vindt u de volledige kracht van de capaciteiten en kennis van de gehele Group terug. Deel uitmaken van het merk Volvo en lid zijn van de Volvo Group betekent niet alleen een goede reputatie. Innovaties, ervaring en know-how worden gedeeld binnen de Group en vorderingen in motor- en emissiereductietechnologie worden geïmplementeerd door de gehele Group. Dit betekent dat u als klant van Volvo Penta kunt profiteren van de deskundigheid in technologische innovaties, kennis over materialen en research & development van de gehele Group. 

Videoteaser Volvo Group

Bedrijfsverhaal Volvo Group

Video afspelen
Volvo Group

Dit is de Volvo Group

De Volvo Group is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van trucks, bussen, bouwmachines en maritieme en industriële motoren. De Volvo Group biedt bovendien complete oplossingen voor financiering en dienstverlening. De Volvo Group heeft een hoofdkantoor in Göteborg, ongeveer 100.000 werknemers en productiefaciliteiten in 18 landen. De producten worden verkocht in meer dan 190 markten.

In 2015 bedroeg de nettoverkoop bijna 313 miljard SEK (33 miljard Euro). De Volvo Group is een naamloze vennootschap. De aandelen van Volvo zijn genoteerd op Nasdaq Stockholm.

Ga naar Volvogroup.com
Merken van de Volvo Group

Merken van de Volvo Group

Alles bij elkaar produceert de Volvo Groep jaarlijks bijna een half miljoen motoren en transmissies. Onze merkenportfolio bestaat uit Volvo, Volvo Penta, UD, Terex Trucks, Renault Trucks, Prevost, Nova bus en Mack. We zijn partner in samenwerkingsverbanden en joint-ventures met de merken SDLG, Eicher en Dongfeng. Zonder de producten en services die de Volvo Group levert, zouden de maatschappijen waarin velen van ons leven, niet kunnen functioneren. Net als in een bloedsomloop zijn onze producten en diensten betrokken bij functies waarop veel mensen elke dag vertrouwen. 

Dealer locator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator