Volvo Penta productie

Wereldwijde aanwezigheid

Waar u zich ook bevindt

Waar ter wereld uw reis u ook brengt en ongeacht uw activiteit, Volvo Penta is nooit ver weg. Met ons internationale dealernetwerk van zo´n 3.500 specifieke dealers in 130 landen, zijn service, ondersteuning en verkopers altijd dicht in de buurt. Onze centrale en regionale magazijnen staan op strategische locaties over de hele wereld om ervoor te zorgen dat beschikbaarheid altijd maximaal is. Door ons netwerk voor onderdelendistributie zorgen we dat de juiste onderdelen altijd op het juiste moment op de juiste plek terechtkomen.

Wereldwijde service

Wereldwijde service en ondersteuning

Onderdelen, accessoires en service vormen een geïntegreerd onderdeel van ons totaalaanbod aan land en op zee. Met een wereldwijd netwerk van zo´n 3.500 dealers levert Volvo Penta onderdelen, service en ondersteuning aan klanten gedurende de gehele levensduur van het product.

Video afspelen

Productie over de hele wereld

Volvo Penta bezit fabrieken in Vara (Zweden) voor de fabricage van 3-, 4- en 5-liter dieselmotoren en in Lexington (Tennessee, VS) voor de productie van alle benzinemotoren. De meerderheid van de Volvo Penta dieselmotoren wordt vervaardigd in de gemeenschappelijke Volvo-motorfabriek in het Zweedse Skövde. Sinds 2009 heeft Volvo Penta een fabriek voor de eindassemblage voor dieselmotoren in het Chinese Lingang. Volvo Penta hekaandrijvingen worden vervaardigd op de fabriek in Lexington en op de gemeenschappelijke transmissiefabriek van Volvo in het Zweedse Köping.

Dealer locator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator