Dit is Volvo Penta

Dit is Volvo Penta

Vermogen voor de hele wereld

We vormen de brug tussen de mens en de elementen. Op het land en op zee. Ondergronds of op de enorme uitgestrektheid van de wereldzeeën. In groeiende stedelijke gebieden en op de meest afgelegen plaatsen die u zich kunt voorstellen. Wij leveren onze geïntegreerde vermogensoplossingen ongeacht wat u doet of waar u bent. Ze zijn ontworpen om te presteren, ze gaan lang mee en zijn gebruiksvriendelijk. Dit geeft plezier, groei en voorspoed. Zowel nu als morgen.

Wat we doen

Volvo Penta is wereldwijd een toonaangevende leverancier van motoren en vermogensoplossingen voor maritieme en industriële toepassingen. De nauwe samenwerking met onze klanten, onze innovaties en onze honderd jaar ervaring leveren allesomvattende oplossingen die zijn gemaakt om emoties, mensen, bedrijven en maatschappijen in beroering te brengen.

Op het land

Op het land

Volvo Penta heeft een lange en solide staat van dienst in het werken met fabrikanten van industriële apparatuur en met gebruikers van off-road machines en apparaten voor alle denkbare toepassingen.

Bekijk het Volvo Penta aanbod voor op land
Op zee

Op zee

Van kleinere pleziervaartuigen en bevoorradingsschepen tot de binnenvaart, Volvo Penta levert allesomvattende vermogens- en aandrijvingsoplossingen die uitblinken in vermogen en prestaties.

Bekijk het Volvo Penta aanbod voor op zee

Waar we in geloven

Bij Volvo Penta willen we vooruit denken en een klantgerichte leverancier zijn van duurzame vermogensoplossingen. Innovatieve oplossingen die voldoen aan de moderne definitie van sociale verantwoordelijkheid en topklasse, en die de eisen van de markt in de 21e eeuw overtreffen.U komt ons tegen op het land en op zee, maar de visie is hetzelfde.

Door onze maritieme en industriële motoren en systemen richten we ons op totale duurzaamheid, zowel economisch en sociaal als vanuit het oogpunt van het milieu. Waar u ons ook tegenkomt, blijft dit van kracht. Naast een hoog niveau van service, innovatie van ons handelsmerk, zorg voor het milieu en kwaliteit.

Over ons

Onze culturele waarden zijn in lijn met de Volvo Group en omvatten klantgerichtheid, passie, teamwerk en professionaliteit. We bouwen op een sterke geschiedenis van industriële en maritieme expertise en op een reputatie van baanbrekende, allesomvattende bedrijfsoplossingen die echt het verschil maken. We ontwikkelen nauwe samenwerkingsverbanden met OEM's over de hele wereld om niet alleen te voldoen aan hun eisen, maar ook aan die van hun klanten. We zijn een open en toegankelijke organisatie met een lange en trotse geschiedenis van succesvolle partnerschappen.

Dealer locator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator