Volvo Penta lanceert een tagline: Het menselijke aspect van vermogen en respect voor de elementen staan centraal

“We draaien, kantelen, drijven aan, tillen op en stuwen voort. Om mensen te laten voortbewegen met de elementen. Dat is waar we voor staan bij Volvo Penta. Dat is wie we zijn”, zegt Kina Wileke, Senior Vice-President, Brand, Communication and Marketing bij Volvo Penta. “Onze nieuwe tagline ‘Made to move you’ is zo een aanvulling voor alle verschillende bedrijven die we ondersteunen. Klanten in diverse bedrijfstakken en interessegebieden kunnen hieraan hun eigen invulling geven. En dat is de bedoeling.”

Het uitbrengen van de tagline wordt ondersteund met een film waarin mensen en het vermogen dat door Volvo Penta wordt geleverd, centraal staan. De film neemt ons mee op een reis door een wereld waarin de elementen steeds aanwezig zijn. Hier, en in de werkelijkheid, maakt Volvo Penta het mogelijk om zich met elegantie, respect en vindingrijkheid te verplaatsen met de elementen in plaats van ze te bedwingen. Op de weg die het bedrijf wil volgen, staan het menselijke aspect van vermogen en het respect voor de elementen centraal.

“Mensen staan centraal bij alles wat we doen“, voegt Kina Wileke eraan toe. “Elke dag opnieuw brengen we vermogen op velerlei manieren tot leven. De gemeenschappelijke noemer van deze contexten is dat we mensen, bedrijven en gemeenschappen vooruit helpen. We maken al deze beweging letterlijk en figuurlijk mogelijk, door middel van onze vermogensoplossingen.”

Bekijk hier de film over het merk

 

Jennifer Humphrey 
Corporate Communication
AB Volvo Penta
Tel: int +46 (0) 31 323 30 55
E-mail: jennifer.humphrey@volvo.com