Op het land en op zee

Volvo Penta is een wereldwijde, toonaangevende leverancier van motoren en complete vermogensoplossingen voor maritieme en industriële toepassingen. Onze uitgebreide, betrouwbare oplossingen helpen klanten over de hele wereld om hun productiviteit en prestaties in elk detail te verbeteren. We geven het begrip premium een nieuwe inhoud doordat we ons aanbod voor de moderne markt voortdurend verbeteren met innovatieve, duurzame vermogensoplossingen en door de kracht en de expertise van de hele Volvo Group.

Pleziervaart Volvo Penta
Pleziervaart

Toonaangevende aandrijvingsoplossingen en vermogenssystemen voor zorgeloos varen. Klik als u meer wilt weten over ons aanbod voor de pleziervaart.

Bedrijfsvaart Volvo Penta
Bedrijfsvaart

Aandrijfsystemen en motoren voor aandrijvingen, hulpapparatuur en complete sets scheepsgeneratoren. Klik als u meer wilt weten over ons aanbod voor Marine Commercial.

Industrial Off-Road
Off-Road

Veelzijdige industriële motoren bieden een combinatie van efficiëntie, betrouwbaarheid en kracht. Klik als u meer wilt weten over ons off-roadaanbod.

Power generation
Power generation

Primaire en stand-by vermogensoplossingen die zijn ontworpen voor de zwaarst denkbare eisen. Klik als u meer wilt weten over ons aanbod voor het genereren van stroom.

Laatste nieuws

Carrière bij Volvo Penta

Maak deel uit van onze toekomst

Hoe zou het zijn om te werken met de meest scherpzinnige en creatieve koppen uit de sector? Om samen de allernieuwste technologieën en duurzame oplossingen te ontwikkelen voor een grote reeks toepassingen. Bekijk hier de carrièremogelijkheden.

Carrière
Geschiedenis van Volvo Penta

De geschiedenis van Volvo Penta

Van gietijzeren producten naar de innovatieve, maritieme en industriële motortechnologie van nu. Ga mee op onze reis door meer dan 100 jaar aan innovaties, ontwikkeling en productverbetering.

Geschiedenis
Dealer locator

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator