Volg onze online serie!

Sommigen willen de oceaan oversteken, anderen willen varen met het grootste jacht en weer anderen willen gewoon genieten met familie en vrienden. Dromen over boten zijn net zo verschillend als mensen en wij willen die dromen delen. Kijk hieronder voor de volgende afleveringen van Boating Dreams!

Boating dreams Aflevering 2

Aflevering 2: Amer 94

Volledige controle over 94 voet

In deze aflevering reizen we naar het eiland Lipari voor de kust van Sicilië. Daar ontmoeten we Leonardo Bassilichi op zijn Amer 94-jacht. Voor Leonardo was het cruciaal bij de keuze voor een nieuwe boot dat hij die zelf kan besturen. Met het Volvo Penta IPS-systeem kon hij overstappen naar een groter jacht en toch nog zelf kapitein zijn.

Dit is boating dreams

Aflevering 1: Sanlorenzo SX88

Achter het ontwerp

In deze aflevering vertelt Luca Santella, ontwerpmanager bij de Italiaanse werf Sanlorenzo, over zijn droom van het nieuwe crossover jacht SX88. Hij heeft meer dan 35 jaar op professioneel niveau gezeild, en beschikt over een uitgebreide kennis en ervaring met het leven op zee. Maar hoe blijkt dit uit het bootontwerp?

Dit is boating dreams

Dit is

Boating dreams

Dromen over boten zijn net zo verschillend als mensen – en dat willen we laten zien. In de filmserie Boating Dreams maken we kennis met verschillende mensen die hun dromen over boten en het leven op zee delen. Houd de volgende afleveringen in de gaten!

Bekijk ons aanbod voor jachten

Het jachtaanbod van Volvo Penta is gebaseerd op onze bewezen marine ervaring en expertise. Met Easy Boating als ons oriëntatiepunt bieden wij jachtbezitters over de hele wereld het allerbeste in motor- en voortstuwingstechnologie, evenals accessoires en extra opties.

Volvo Penta IPS

Een bewezen succes

Volvo Penta IPS

Uitstekende wendbaarheid en betrouwbaar vermogen. Meer comfort aan boord. En ongeëvenaarde brandstofefficiency van wereldklasse. Volvo Penta IPS is een ware doorbraak en biedt een verbeterde ervaring voor jachten over de hele wereld.

Volvo Penta IPS
Volvo Penta D13-IPS1350

Onze krachtigste motor tot nu toe

Volvo Penta D13-IPS1350

Veelzijdig, compact en uitermate krachtig. De Volvo Penta D13-IPS1350 is de krachtigste motor in onze IPS reeks en biedt u een betrouwbare en uitstekende ervaring op de stuurplek. Deze motor is de logische keuze voor jachten van 60–120 voet.

Volvo Penta D13-IPS1350
Opties voor jachten

Altijd in controle

Opties voor jachten

Met de grote reeks opties, accessoires en services van Volvo Penta krijgen de jachteigenaren echt een uitgebreid aanbod. Ervaar een op u afgestemde vaarbeleving met slimme functies en services voor zorgeloos varen en bezit.

Yacht Options