Dit is Volvo Penta

Dit is Volvo Penta

Vermogen voor de hele wereld

Volvo Penta is een toonaangevende leverancier van motoren en vermogensoplossingen voor maritieme en industriële toepassingen. De nauwe samenwerking met onze klanten, onze innovatie en de ervaring van een eeuw leveren allesomvattende oplossingen die echt een verschil uitmaken.

Wat we doen

Op het land of op zee. Ondergronds of op de enorme uitgestrektheid van de wereldzeeën. Ongeacht de locatie of de aard van uw bedrijf levert Volvo Penta allesomvattende vermogensoplossingen: motoren, aandrijvingen en accessoires, die voldoen aan elk denkbare vereiste. We leveren toonaangevende, eersteklas producten en diensten die prestatiegericht, duurzaam, efficiënt en gemakkelijk te gebruiken zijn. Met onze wereldwijde service en toepassingsexpertise zorgen we ervoor dat eigenaren van Volvo Penta oplossingen de maximale waarde en inzetbaarheid ervaren van hun producten en systemen.

Op het land

Op het land

Volvo Penta heeft een lange en solide staat van dienst in het werken met fabrikanten van industriële apparatuur en met gebruikers van off-road machines en apparaten voor alle denkbare toepassingen.

Bekijk het Volvo Penta aanbod voor op land
Op zee

Op zee

Van kleinere pleziervaartuigen en bevoorradingsschepen tot de binnenvaart, Volvo Penta levert allesomvattende vermogens- en aandrijvingsoplossingen die uitblinken in vermogen en prestaties.

Bekijk het Volvo Penta aanbod voor op zee

Waar we in geloven

Bij Volvo Penta willen we vooruit denken en een klantgerichte leverancier zijn van duurzame vermogensoplossingen. Innovatieve oplossingen die voldoen aan de moderne definitie van sociale verantwoordelijkheid en topklasse, en die de eisen van de markt in de 21e eeuw overtreffen. U komt ons tegen op het land en op zee, maar de visie is hetzelfde. Door onze maritieme en industriële motoren en systemen richten we ons op totale duurzaamheid, zowel economisch en sociaal als vanuit het oogpunt van het milieu. Waar u ons ook tegenkomt, blijft dit van kracht. Naast een hoog niveau van service, innovatie van ons handelsmerk, zorg voor het milieu en kwaliteit.

Over ons

Onze culturele waarden zijn in lijn met de Volvo Group en omvatten klantgerichtheid, passie, teamwerk en professionaliteit. We bouwen op een sterke geschiedenis van industriële en maritieme expertise en op een reputatie van baanbrekende, allesomvattende bedrijfsoplossingen die echt het verschil maken. We ontwikkelen nauwe samenwerkingsverbanden met OEM's over de hele wereld om niet alleen te voldoen aan hun eisen, maar ook aan die van hun klanten. We zijn een open en toegankelijke organisatie met een lange en trotse geschiedenis van succesvolle partnerschappen.

Contact

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een lokale dealer

Dealerlocator